BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни хотели > Ана Травел - най-некоректната агенция
Ана Травел е най-некоректната агенция
Ана Травел е най-некоректната агенция

Ана Травел - най-некоректната агенция

До момента мнението се подкрепя. (общо гласували: 1381)

Платих, за три нощувки в две стаи, в хотел Холидей, в Керамоти, 532 лв. с богати закуски, по думите на собственичката на агенцията. Хотелът ми беше препоръчан от собственичката и ми бе обяснено, че е на 150 м от плажа. На място се оказа, че хотелът е доста далеч от плажа и до там трябва да се ходи с кола.

На място се оказа, че нощувката със закуска е 35 евро на вечер на стая, което прави 210 евро или 420 лв. - втора измама.

Първия ден, в хотела, бяха много учудени, като попитахме къде е закуската - оказа се, че нямаме такава. След телефонно обаждане до агенция Ана Травел, втория и третия ден получихме закуски, разбира се, не богати.

А сега, искам да опиша, накратко, хотел Холидей, в град Керамоти, защото аз бях направила резервация за друг хотел, но бях посъветвана да я сменя, с такава за хотел Холидей, за да остана доволна, по думите на госпожата от АНА ТРАВЕЛ.

Хотел Холидей се намира вблизост до ферибота, в града. Тук плаж няма. Плажът е точно от другата страна на град Керамоти. Хотелът е изключително стар, с много малки стаи, едно легло тек и половина за двама и друго място няма. Тардероб няма, пак по същата причина. Банята е много тясна, терасата също - има два стола покрай, които не оставят място за минаване.

Всичко това го описвам, защото бих искала да бъда полезна на хората, които обичат да пътуват, като направя следните два извода:

  1. Никога не ползвайте услугите на агенция АНА ТРАВЕЛ!
  2. Не отсядайте в хотел ХОЛИДЕЙ, в град Керамоти!
Автор: Евгения Шагова (evgeniashagova@abv.bg)
Написано на 10 септември 2012 в 16:35 ч.
коментар До момента има 1 коментар:
Написано на 3 юни 2013 17:34 ч.
Госпожо, за цената която искахте можех да Ви предложа само този хотел. Ако имахте желание да заплатите повече, можеше да получите и по-добър хотел. Човек трябва да си дава сметка какво е платил и какво получава за тази цена. Закуската се сервира на петия етаж и това, че не сте се ориентирали не значи, че не е била включена в цената ви !Целият комплекс се състои от 2 успоредни улици, които се пресичат от още 5 такива. Няма разстояние което да е по-далеч от 300 м. на цялото селище. В хотела сме имали туристи от Швейцария, Германия за повече от 10 дни и са с положителни впечатления. Нормално е в цената която ви предлагаме да имаме някаква печалба (по закон е 20 %).Вие като ходите на работа, за удоволствие ли го правите ?!
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Ана Травел - най-некоректната агенция