BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни пътувания > На вниманието на потенциалните клиенти на Планет.бг

На вниманието на потенциалните клиенти на Планет.бг

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 1510)
Ако не желаете отрицателни емоции, не пътувайте с Планет.БГ!
Ако не желаете отрицателни емоции, не пътувайте с Планет.БГ!

Искам да предупредя евентуалните клиенти на туристическа агенция Планет.бг за неприятния момент, който изживях аз, семейството ми и гостите, които бях поканила.

Бях решила да отпразнувам рожденния ден на децата си в Гърция, на полуостров Халкидики. За да е сигурно всичко, направих резервация в туристическа агенция Планет.бг повече от два месеца преди пътуването, като тогава и платих цялата сума за услугата. И всичко щеше да е ОК, ако не се бяха обадили от агенцията, ден преди заминаването ни, да ни уведомят, че имало дублирани резервации и трябва да ни преместят в друг хотел!!!

И бях втрещена от офертата им - заплатила съм за 4-звезден хотел, а те ми казват, че ще ни обезщетят за неудобството и ни предлагат 3-звезден!!!

Май девойката от агенцията не знаеше какво означава думата "обезщетение"!!!

След дълги уговорки и несъгласие, от наша страна, ни предложиха друг 4-звезден, който обаче беше на 800 метра от брега на морето, за разлика от този, за когото бях платила - на брега на морето!!!

Просто, нямахме време за реакция да се откажем от почивката, при положение, че толкова хора вече си бяхме планували отпуската!!!

Страшно сме разочаровани и за в бъдеще не желаем да пътуваме никъде с Планет.бг, както и не разбрахме какъв е смисълът да се правят резервации, когато ден преди тръгване ти казват, че няма места за вас!!! Най-вероятно да ни работят с парите...

Ако не желаете такива силни емоции, не пътувайте с Планет.БГ!

Автор: Галя Димитрова Начева (galia_nacheva@abv.bg)
Написано на 26 май 2010 в 13:40 ч.
коментар До момента има 9 коментара:
Написано на 16 февруари 2011 17:06 ч.
Грешка която едвали се е случвала на някого,но лош късмет.Разликата в агенциите е цената която разбирасе е минимална.Хотелите и персонала са тези от който трябва да се оплакваме ,но аз ходя често за по три четири дни така че и дори и да не ми хареса не повтарям.
подкрепя мнението
Написано на 25 май 2011 16:06 ч.

Фирма "Планет" ЕООД с управител и собственик Дарина Стефанова са изключително некоректни. Силно сме разочаровани от ваканцията  в Халкидики, организирана от тях.

Първо не ни настаниха в хотел Philippion beach (тризвезден хотел на брега на морето), а в една маза с оправданието, че имало разминаване, но нашия хотел бил на по - хубаво място. Пълни глупости! Стаята беше влажна, без телевизор, с площ 4 най-много 5кв.м. Хотелът беше на 800м  от морето, а не на брега.

Екскурзоводът, дама, която смътно си спомням как изглежда, тъй като я видях 2 - 3 пъти за 4дни избяга от всякаква отговорност с оправданието "колегите от офиса" били виновни имаше наглостта да си променя програмата според собствените й интереси и ни провали плажа последния ден, като организира тръгването веднага след закуската.

И много други дребни нещица, които не предразполагат към добро настроение, а точно обратното.

Ако искате пълноценна и спокойна почивка, изпълнена с положителни емоции горещо ви съветвам да НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ услугите на planet.bg ("Пленет" ЕООД)

Димитър Минков

Написано на 29 септември 2011 10:00 ч.

Съжалявам много за Вашите почивки, но искам да подчертая, че четири поредни години ходим на почивка само с резервации от Планет бг, дори изпратих родителите ми със същата агенция и мога да кажа, че всичко беше абсолютно точно и на ниво, винаги са били абсолютно коректни и точни в описанието на хотелите. Никога не са ми спестявали някой недостатъци на даден хотел, в повечето случай дори разчитам на тяхните препоръки. В повечето случай, дори съм казвала какви са ми изисквания и съответно съм получавала оферта. Тук искам да изкажа специална благодарност на Валерия /служител в агенцията/, която винаги е била супер отзивчива и коректна.

не подкрепя мнението
Написано на 27 октомври 2011 23:46 ч.
ПЛАНЕТ.БГ е може би най-коректния туроператор в нашата мила родина. Познавам лично всички там от години и не бих се доверила на никоя друга фирма, така както на тях. Ползвам агенцията за личните си пътувания, както и целият ни холдинг се обслужва от Планет за всичките ни служебни пътувания и не се сдържах да напиша опровержение на написаната клевета от г-н Минков ( ако не греша името).
подкрепя мнението
Написано на 28 декември 2012 14:06 ч.

И аз съм абсолютно съгласна с написаните НЕГАТИВНИ коментари и отзиви, за да бъда съвсем честна обаче, не от лично впечатление, а от едно организирано пътуване на нашите кумуве, след което те предупредиха всичките си познати да не ползват Планет и съм сигурна, че става дума за същата агенция, Дарина се казва собственичката, офисът е близко до 5-те кьошета (на бул. Христо Ботев). Нашите кумуве имаха годишнина от сватбата и са заминали в Гърция, вместо в прекрасният хотел, който те избраха, ги бяха настанили в някаква дупка с по-ниска категория, с неработещ климатик и без никакъв балкон, дори и малък! Станало дублиране на резервации и пр. и когато те са отишли да си търсят правата в агенцията, въпросната Дарина се държала изключително грубо, нагло, арогантно и самонадеяно! Пак казвам, не е личен опит, но на мои много близки хора, на които вярвам. Дали и вие ще повярвате - изборът е ваш! Дано съм била полезна.

Деляна Пасхалиди

 

И. Иванов
не подкрепя мнението
Написано на 21 юли 2013 22:54 ч.
Не бих се съгласил с негативните коментари за ПЛАНЕТ ЕООД. Аз съм клиент на фирмата от създаването й, никога не бих сменил агенцията с друга. Колкото до г-жа Дарина Стефанова, това е една изключително ерудирана дама и не би постъпила некоректно или грубо. Като цяло екипа е от професионалисти и да е имало пропуски, едва ли са били съществени. Горещо препоръчвам ПЛАНЕТ на всички мои познати и приятели.
подкрепя мнението
Написано на 9 декември 2013 22:52 ч.
Агенция на 19 години, но управителката се държи все едно са на пазара от 1-2 месеца. Казуса е свързан с фото конкурс, които първоначално не организират с точни и ясни правила, а след това когато хванах, че един от участниците играе с размяна на гласове в различни чуждестранни групи(арабски, китайски), то според управителката най-чистия вид е да премахнат всички участници и да пуснат нов конкурс с нови такива. За съжаление нямаше как да върнат стария албум с всички честно играли участници и всички те трябваше да се примирят с това. Организацията им куца, предлагат ми се отстъпки като компенсация, че съм хванал грешката, но ги отказах - справедливостта отново е нямаше за повече от 50-те участника. Относно пътуванията, то три години им се доверявах, уж бях доволен, но като се примирявах с това, че ме возят два от пътите с една маршрутка до Гърция и трябваше от първия ръкав на Халкидики да ходим до втория и после обратно към България, не ги препоръчвам. Трудно се работи и с колегите им, объркаха 2 пъти имейла ми за да ми изпратят оферта.
не подкрепя мнението
Написано на 23 февруари 2014 16:30 ч.
Какви са тези нелепи обвинения и скалъпени изказвания и фотоконкурси и разни други неща. Ние сме клиенти на компанията от създаването й, още когато бяха в първият им офис на бул.Патриарх Евтимий, няма по-коректни хора от тях в туризма, а колкото до г-жа Стефанова, мога да кажа само и единствено едно голямо "БЛАГОДАРЯ" за страхотния екип и за страхотните пътувания и незабравими пътешествия, които са ни организирали.
не подкрепя мнението
Написано на 24 март 2014 20:42 ч.
Гореизложените клевети вероятно касаят друга фирма или са написани от подставени лица. Познавам агенцията от дълги години и бих се доверила изцяло на тях. Невероятно добри хора и професионалисти. Не четете негативните неща, това са скалъпени истории вероятно от конкуренцията. 
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - На вниманието на потенциалните клиенти на Планет.бг