BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни хотели > ММЦ Приморско - бунгала

ММЦ Приморско - бунгала

До момента мнението се подкрепя. (общо гласували: 1992)
Покрай скапаните бунгала нямаше никакво пространство за игра на децата
Покрай скапаните бунгала нямаше никакво пространство за игра на децата

Тази година решихме да идем на бунгала на морето. Бяхме две семейства с три малки деца и едно бебе. Две от причините за това наше решение са:

  1. Да не пречим на хората около нас, в хотела или квартирата.
  2. Да има място за игра на децата.

След около седмица ровене в интернет избрахме най-хубавите, според нас, бунгала - тези в ММЦ Приморско, на г-н Валентин  Милушев, представляван от старозагорската фирма Лайв тур.

При пристигането си бяхме шокирани от гледката и от състоянието на така наречените нови бунгала, според тях, строени 2006 г., но уви нямаха нищо общо със снимките от сайта (прекрасните, луксозни и чисти бунгала). Счупените стълби, по които трябваше да се покатерим, бяха заменени с огромни павета и буквално децата трябваше да се покатерят по тях на четири крака, за да  влязат в бунгалото. Миризмата на мухъл беше задушаваща и нетърпима. навсякъде цареше мръсотия, прах и паяци. Пясък в тоалетната, счупения сифон и откачената врата на гардероба ти остават в ръцете. Старият и ръждясъл хладилник издаваше нетърпим шум, на който сигурно можеш да си поспиваш спокойно...

Пространство за игра нямаше никакво. Всичко наоколо беше камънаци, купища шума и буклуци. Кошмарът беше наистина пълен! Жалко, че не направихме снимки на всичко това, но не издържахме повече от две минути и бързахме да напуснем тези отвратителни бунгала.

Отказахме резервацията и си тръгнахме безкрайно разочаровани и потресени.

Никога вече няма да вярваме на снимките в интернет страниците. Много внимавайте да не попаднете на такива "приказни" и "незабравими" бунгала!

Автор: Динко Пенчев (dinko.penchev@abv.bg)
Написано на 20 август 2009 в 00:33 ч.
коментар До момента има 69 коментара:
Написано на 5 юни 2010 11:09 ч.
Kak da viarvame na spodelenoto ot Vas?!Opluvate i kritikuvate,no e dosta samnitelno,4e hulite Vi imat rezon.Ta kato agitirate i drugi hora da ne po4ivat tam,ami da biahte napravili i snimki na "koshmarnite " bungala.Zashtoto ina4e ,niaka si zvu4ite kato niakoa konkurentna firma,koiato pravi antireklama(tipi4no po nashenski)Az,,li4no,za vtori pat sam planirala ve4e da po4ivam to4no tam sas semeistvoto si-viarvam na LAIV i sam s 4udesni vpe4atlenia ot korektnostta i profesionalizma im!Edna dovolna klientka
Написано на 5 юни 2010 20:31 ч.

    С нарастващо възмущение прочетох описанието на бунгалата в ММЦ-Приморско.Странно е,че господинът дава оценка за липса на удобства,чистота и прочие без да снима всички изброени недостатъци.По този начин думите звучат като грозна клевета.                                                                  Освен това мога да потвърдя,че за мен и много хора името на старозагорската фирма "Лайв Тур" е свързано с отлични впечатления от предлаганите услуги.Миналата година със сина ми бяхме очаровани от незабравимо пътуване до град Велико Т ърново,организирано от представители на агенцията.Условията в хотела бяха на ниво,а чрез организираната туристическа обиколка на града обогатихме многократно знанията си.

  

Написано на 5 юни 2010 20:35 ч.

    С нарастващо възмущение прочетох описанието на бунгалата в ММЦ-Приморско.Странно е,че господинът дава оценка за липса на удобства,чистота и прочие без да снима всички изброени недостатъци.По този начин думите звучат като грозна клевета.Освен това мога да потвърдя,че за мен и много хора името на старозагорската фирма "Лайв Тур" е свързано с отлични впечатления от предлаганите услуги. Миналата година със сина ми бяхме очаровани от незабравимо пътуване до град Велико Търново, организирано от представители на агенцията.Условията в хотела бяха на ниво,а чрез организираната туристическа обиколка на града обогатихме многократно знанията си.

  

Морски
не подкрепя мнението
Написано на 6 юни 2010 14:46 ч.

Мнението Ви приемам, че е породено от лични впечатления, а не е измислено.Но е прекалено много подвеждащо.

По описанието което давате, разбирам че сте гледали снимките на ремонтираните бунгала "Холидей" и "Ропотамо", а сте били настанени в старите "Кедър".Вероятно сами сте се подлъгали по хубавите снимки и сте си платили за най-евтините, които естествено не са ремонтирани.Невъзможно е да си платите цени за бунгала една звезда и да очаквате да ви настанят в тези три звезди.Но това си е лично ваша грешка.

Аз не съм служител нито на ММЦ "Приморско", нито на "Албена", чиято собственост е комплекса, а просто посещавам комплекса всяко лято от години насам и съм отлично запознат.Той е уникален в много отношения-първо, съчетава гора и море, второ има един от най добрите плажове по цялото ни черноморие, трето за разлика от всички останали нови и не толкова нови хотели и курорти, има качествено обслужване в много параграфи за които почиващите дори не си дават сметка-има медицински пункт със собствена линейка, има дежурна охрана 24 часа в денонощието, има наети дърводелци, електротехници, водопроводчици, дори и парнаджии (заради котлите за топла вода), има много способни готвачи в ресторанта, рецепционисти и администратори с професионален ценз, а не младежи които просто не могат да си намерят друга работа.Четвърто, комплекса предлага условия за всеки вкус-едновременно тризвездни бунгала и четиризведен хотел за хората с по високи изисквания и евтини стаи, за тези, които държат само на това да не вали в леглото и да има самостоятелна баня с топла вода... или просто не могат да си позволят повече.Трябва да ви кажа, че именно тези скромни, неугледни (но все пак чисти) стаи са предпочитани от огромен брой чужди туристи, което поражда парадокса че чужденците са с по занижени изисквания от българите за почивката си.Но има и друго-тези чужди туристи наемат стаите средно между 20 и 30 дена, като има контигент от поне 200 човека които правят това всяко лято, откакто комплекса е със свободен достъп.

В заключение искам да ви кажа, че се радвам на това че хора с високи изисквания към стаите и обслужването и същевременно несклонни да платят подобаващата се за това цена, ще избягват това място.Така няма да развалят отпуската на нас, които отиваме на море, заради морето и почивката, а не заради лъскавите хотели и шумните заведения.

Е. Митрева
Написано на 21 юни 2010 14:00 ч.
Господин Пенчев,вие сте от хората които,не искате да платите истинската реална цена за бунгалата,който наистина са превъзходни .Вие сте от хората,които искат лукс но да сте на далаверка,скъпи ми г-не всички екстри са спарички и като не можете да се ориентирате в интернет него ползвайте за да клеветите г-н Милушев,защото съм убедена че не знаете дори как изглежда.Миналото лято бяхме със съпруга си три седмици в бунгалата ,като през първите десет дни пристигнаха и  нашите пораснали деца и малката ни внучка защото е прекрасно.
Бени
Написано на 21 юни 2010 14:20 ч.

Г-не като не са ти харесали бунгалата защо остана в тях а не отиде в другите по луксозните малко по в ляво по в центъра на комплекса ,а остана в беличките дето са на най ниската цена? И когато не познаваш дадени хора като управитела на бунгалата не го коментирай защото това говори за твоето възпитание.Що се отнася за бунгалата на г-н Милушев те се подържат много чисто на всеки шести ден се сменят чершафи,докато си на плажа се прави почистване около бунгалата дето вашите дечица са хвърляли обелки от разни лакомства.За сетен път се убеждавам,че хората исат да платят малко ,да получат много повече.Моля всички българи да уважават и оценяват труда на другия,за да може най накрая тая красива България да тръгне на пред.

Цекова
подкрепя мнението
Написано на 7 юли 2010 17:56 ч.
Тази година решихме да почиваме в "луксозните" бунгала "Ропотамо" на ММЦ Приморско. Настаняването е в 14.00 часа, но ние чакахме до 16.00 - не било изчистено... както и да е. За включената закуска се редиш 30.00 - 40.00 мин., а когато влезеш в ресторанта - изненада - мърсотия колкото ти душа иска, вкиселен салам, мръсни чинии, мръсни маси, нещо, за което залагахме айрян ли е, прясно мляко ли е.....Отказахме се от закуската. И още хиляди глупости съпътстваха нашия престой. Но каква беше голямата ми изненада, когато на 6-тия ден ни спряха интернета  т. е иска парола. Отивам на рецепция и дамата ми съобщава, че от днес интернета е платен и трябва да плащам 2 лв на час...Аз господа плащах по 100 лв бунгало на ден, така че не ми разправяйте колко е готино - и на мухъл си мирише, и интернет няма, и паркинг място няма, и цялата българска простотия се шири от край до край.
Написано на 14 юли 2010 21:12 ч.
добре де хубави-лоши,някой да сложи някоя реална снимка че сами да определим.Аз също се каня да почивам в РОПОТАМО с жена ми и 3год. ми дъщеря,ама тези негативни коментари ме плашат.На снимките в нета изглежда гот.
Колеблива
Написано на 31 юли 2010 20:22 ч.
Ужас!До тук във форумите само негативни оценки чета за това ММЦ, тъй като имам две деца, а тази година съм резервирала бунгало Ропотамо, направо изпадам в дива паника!Не само, че бунгалата били мръсни, миризливи и влажни, ами и храната в хотела била под всякаква критика. В един друг форум майка, току-що напатила се от почивка там сподели за едно заведение в района, което ги спасило от гладното пребиваване на морето.Честно, направо започвам да се чудя дали да не отменя резервацията и да си искам паричките обратно. Просто не знам какво да правя, моля споделяйте опит...
не подкрепя мнението
Написано на 7 август 2010 21:12 ч.
Нормално е, ако човек не е доволен, в пристът на възмущение да опише отрицателните си впечатления, но е много странно, доволен(на) да потърси сайта и да изрази задоволството си, а вече става пък съвсем "обяснимо", зорки "доволни клиенти" да отправят упреци към недоволните, безусловно да одобряват почивната база, и дори и да се заемат с "адвокатска защита" на туроператора.Нека мнения да изразяват само клиенти, иначе разиграваме "лъжливото овчарче"!                      
Написано на 12 август 2010 18:02 ч.
Не знам за вас ама аз тая година си бях резервирала по и-нет бунгало ропотамо. Платих по банков път. 6 нощувки * 72 лв = 432 лв. Отидохме и все едно попаднахме в Сървайвър. А каква мизерия беше за 72 лв. Бунгалото само докато отвориш вратата и мирише на мухъл, непочистено от тавана виси мишина. Абе направо някакъв кошмар. Вдигнах голям скандал и поисках да ми се анулира резервацията. Казаха ми че трябва да ми удържат неустойка 1 нощувка. Не ми беше ясно за какво обаче. Наснимах всичките мизерий и казах че ще отида в РИОКОЗ Бургас да ги покажа. Шефа на комплекса каза че са такива правилата да си удържат неустойка. Правила създадени от тях. Нямам нищо против правилата, но мизерията на която попаднах нямаше как да се примиря с техните правила. Казах му че е голяма кочина тои ми отвърна, че нямали камериерки, което не е мой проблем. В съседното бунгало имаше семейство с малко детенце - казаха че са си купували Циф за да си почистят. За 72 лв на вечер не мисля, че трябва да си чистя сама. Както и да е след 2 дена циркове и панаири и звънене по телефони ми върнаха парите.Ако някой  желае мога да му пратя снимки.skype : aannttoonniiaa
Написано на 16 август 2010 11:45 ч.
Защо ми се струва, че тук всеки говори за различни бунгала?!Статията е с едно общо заглавие за бунгалата в Приморско като цяло. После в изложението на самата статия се обсъждат бунгалата на господин Милушев; а всеки, който коментира, обсъжда различни бунгала - Ропотамо например.Така се обърква информацията... едните очевидно струват над 70 лв. на нощувка, а другите - значително по-малко. По-скъпите се оказват по-мизерни от по-евтините!В такъв случай тази статия и коментарите са твърде объркани и подвеждащи към хората, които не са запознати с факта, че бунгалата в Приморско имат различни собственици, различни условия и цени!
не подкрепя мнението
Написано на 17 август 2010 12:37 ч.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Уважаеми пишещи и четящи рубриката, ние бяхме точно срещу въпросните бунгала, но не от посочената снимка. Наши приятели вече бяха настанени в бунгало на г-н Милушев и ни извикаха да бъдем заедно на море. Лайв Тур ни отговориха любезно, че няма свободни бунгала точно в този период и ни посъветваха да потърсим при така наречените Кокиче, Ропотамо, Холидейс или Кедър. Нашите приятели ни направиха резервация на място за Кедър и ние се озовахме точно срещу тях. Изпращам снимки, които доказват доколко е правдоподобно написаното от г-н Пенчев за „огромните павета, мръсотията, камънаци, купища шума и боклуци (които са си наша типична българска черта). Отвратителните бунгала” се оказаха предимство, заради наличието на хладилник, защото в нашето бунгало, освен легло, баня, масичка със столчета и гардеробче друго нямаше. За телевизор нямахме време, но ползвахме активно хладилника на приятелите ни. Що се отнася до миризмата на мухъл, то тя е повсеместно явление, но с различна степен в района. Старите мебели отговарят на категорията и на двата вида бунгала при различните собственици, а и цената обуславя това. Ние си изкарахме великолепно, на плажа под безплатния чадър на Милушев, а вечер на верандата на мекото диванче пред бунгалото. Настроението ни беше приповдигнато и с нашите добри приятели се чувствахме независими от хазаи и администратори. Децата ни играеха пред очите ни и никак не се притеснявахме за тяхната безопасност. В заключение отбелязвам, че нагласата ни бе колеблива след прочетеното от г-н Пенчев, но се оказа невярна и наистина си изкарахме чедесно благодарение на добрата компания и желанието ни да бъдем на море отмаряйки в раздумка, на хапка и напитка, и без да обръщаме внимание на този г-н Пенчев.

Ето снимките, които направихме: http://yfrog.com/9fdsci0033wjx

Написано на 22 август 2010 14:50 ч.

Най- общият коментар  от първия ден престой на внукът ми в МЦЦ Приморско на бунгало e "не мога да повярвам", без да визирам никоя фирма, защото не зная подробности. Просто използвам сайта да споделя неприятното чувство.

Отиде с група, настанени 4 деца в бунгало с 3 легла. Първата вечер спал на пода. На сутринта след безсънната нощ не получил право на закуска, защото си забравил купона. Девет годишно дете, за пръв път на море без родители. На "all inclusive", сиреч нищо от живота да не му се размине. Егати коравите души на хотелиери и ресторантьори. Чудя се на акъла на родителите му при възможността да летува при близки хора да го пуснат на море "да се учи и възмъжава". Другият път без нас

Написано на 22 август 2010 14:52 ч.

Най- общият коментар  от първия ден престой на внукът ми в МЦЦ Приморско на бунгало e "не мога да повярвам", без да визирам никоя фирма, защото не зная подробности. Просто използвам сайта да споделя неприятното чувство.

Отиде с група, настанени 4 деца в бунгало с 3 легла. Първата вечер спал на пода. На сутринта след безсънната нощ не получил право на закуска, защото си забравил купона. Девет годишно дете, за пръв път на море без родители. На "all inclusive", сиреч нищо от живота да не му се размине. Егати коравите души на хотелиери и ресторантьори. Чудя се на акъла на родителите му при възможността да летува при близки хора да го пуснат на море "да се учи и възмъжава". Другият път без нас

Чичо вуйчо
Написано на 25 август 2010 19:08 ч.
ММЦ-то си е младежка база - хора без особени претенции, отишли да се забавляват, къпят, мотат в гората и тнЕстествено и цените (от край време) са насочени имено към тази част почиващи. Инфраструктурата, бунгала, ресторанти, базата въобще е обобщена като цяло - ценови към младите и непретенциозните. Едни казват - за всеки влак си има пътници, други го интепретират с - Морският отдих има толкова различни аспекти, колкото и са предпочитанията и желанията на почиващите. Аз лично се радвам, че комплекса си е все още такъв - Колко подобни места останаха по черноморието?!Какво се плаща? За 10лв легло и закуска?! - За най-достъпните оферти и до към 20-25лв за тризвездните. Ами ходете в хотел! Чара на подобни ваканционни селища е в самостоятелността, ценовата достъпност и съчетанието море-планина (природа).За какъв лукс говорим въобще, почиващите там имено от това бягат. Действително българина е с доста погрешна представа за видовете морски отдих. Хем да е без пари, хем да е всичко на макс.. а може би и едрогърда аниматорка да ни буди сутрин с кафенце :)Бил съм на бунгалата ("от най-лошият тип") в ММЦ преди повече от 10г. Спомените са ми точно "толкова лоши", колкото и някои описвате тук. Тази година отивам отново там и силно се надявам да няма някой костюмиран и лицемерно усмихващ се позьор пред бунгалцето ми, да ми се описва в полза на "екстрите на хотелската база"Като се върна ще ви разкажа за мухала, пясъка, смолата по дърветата, мидите по плажа и всичките неудобства които ще създадът в мен :)
Написано на 25 август 2010 22:36 ч.

Почиваме във вили Холидей вече втора година и всичко е супер! Храната в ресторанта е и на ниво ( е няма хайвер) и предостатъчно! И да, има си  недостатъци ама за по-претенциозните си има хотели за повечко парички! А пищящи деца не са желани никъде особено там където са " на ниво"!

Елена…
Написано на 8 септември 2010 10:16 ч.

Тази година и моето семейство реши да почива в ММЦ Приморско заради прекрасното място- гора и прекрасен плаж. Избрахме възможно най-добрите бунгала - "Ропотамо мезонет", с кухненски бокс, за четири човека. Какво беше изненадата: кухненския бокс няма мивка. Зада се измие полсваната посуда трябва да се отиде до банята през няколко стъпала.  Бунгалото беше почистено горе долу добре. Минава първия ден и разбирам , че бунгалото не е почистено , а отвън на масичката е оставено едно руло тоалетна хартия. Минават четири дни и никой не сменя чаршафите. На петия ден виждам камериерката, която по моя молба помете бунгалото. Когато се въйрнах от плажа намерих чисти кърпи, без да са взети мръсните. Чаршафите така и не ги смениха до края на пребиваването ни, което беше 9 дни. и накарая няколко думи за храната. Имахме само закуска, която като асортимент не се промени през цялото време. Може да се желае повече усмихнат персонал. Хубавото беше че пространството около бунгалата беше чисто и всеки ден се почистваше. За басейна пред бунгалото също се поддържаше добре.

Митко
Написано на 16 декември 2010 13:11 ч.
За бога хора не ходете там! Всичко е "ужасно" храна, бунгала, настаняване. Толкова ужасно, че не може да си представите. И стига сте го рекламирали из цяла България, като миналото лято, омръзна ми да гледам това "ужасно " кътче на морето ни докато всеки ден ходя на работа. Не ходете там, че миналото лято не успях да си направя резервация - всичко беше пълно.  Не ходете там, че това лято сигурно пак няма да успея да отида заради Вас дето запълвате всички места, на това единствено останало райско кътче по нашето черноморие, което ако си с деца просто няма равно на себе си. Колкото по-малко хора, толкова по-голям шанс за такива като мен с късни резервации. Така, че плюийте колкото искате, толкова по добре за мен. А те Албена турс без клиенти няма да останат така, че да не ме винят за коментара.
Александра…
Написано на 8 февруари 2011 16:10 ч.

Всичко написано в негативна светлина е напълно вярно!

Бунгала "Ропотамо" са по-скъпи и с "повече удобства".Добре, но ако не си носиш посуда/каквато се полага/ трябва да просиш от рецепцията! Почистването трябва да е всеки ден, смяната на бельото на два, хайде по български на три дни, а хавлиените кърпи и по-често! Да, ама не! Ако искаш да ти е чисто бунгалото и бельото - всеки ден - на рецепцията! От там със силно учудени физиономии ти отговарят "Ще вземем мерки"- до следващата сутрин - същото!

Миризмата на мухъл е ужасна, но си казваш " в гора са, няма начин" Комарите са просто като орляци - нищо - купуваш си ел. апаратче за 10 дни и димящи ефекти за терасата.

Закуската е добра, ако искаш през целия си престой да ядеш любимите пържени филии, за които ти трябват здрави зъби!

Колта си, ако намериш място за паркиране, не бива да я пипаш, защото ти заемат мястото веднага!

Но най-страшна е хигиената или по-скоро липсата й!

Въобще не отговаря на три звезди и на цената!

Морски
не подкрепя мнението
Написано на 21 март 2011 00:08 ч.

А всичко написано в позитивна светлина не е ли вярно?Не е ли вярно че комплекса се намира в гъста и прохладна гора?Не е ли вярно че плажа е уникален и много подходящ както за деца, така и за възрастни?Не е ли вярно че мястото е тихо и спокойно, а не е като Лъвов мост в час пик?

Ако тези неща за вас нямат значение, защо тогава ходите там?И без това е бой за резервации и не можем да се вредим от претенциозните Ви персони.

Не адвокатствам на Албена-вярно е, комплекса е стар, има и влага и мухъл и комари.Тогава идете в Приморско-в новите хотели, където мухъл няма, има жега и прах, но пък комарите и там ги има, за компенсация.Вярно е и че три камериерки за целия комплекс е недостатъчно, но пък имате избор-вместо да платите 10-20 лв на вечер, идете и платете 100 и ще ви чистят по два пъти на ден.Дори ще ви будят сутрин за да чистят и следобед ако сте си легнали-пак.

Наскоро чух една приказка-българите били много доволни от гръцките и турските курорти, обаче гърците и турците били много недоволни от българите.Сега ми е ясно защо.

Написано на 7 април 2011 15:48 ч.
До всички служители на ММЦ-то, които по-долу коментират написаното от г-н Динко Петров. Ето истината такава, каквато е за всички, които са решили и през лято 2011 да почиват там. Миналата година платих 7 нощувки по 72 лева на вечер в луксозните и ремонтирани бунгала в ММЦ "Приморско". Първата неприятна изненада бе, когато пристигнахме в 9,30 часа сутринта. Служители на комплекса с изключително нагъл тон ни уведомиха, че настаняването е след 14 часа. Това не ни беше казано предварително от г-жа Ваня Вълканова. Часове наред висяхме по пейките в комплекса, а децата се бяха уморили не само от дългия път, но и от чакането да бъдем настанени. ОК, след близо 5 часа това стана и радостта ни бе голяма, въпреки че изтървахме плажа. На пръв поглед бунгалото ни хареса и с удоволствие се настанихме в него. За малките зеленината и тишината там са наистина прекрасни. Плажът също е хубав и наблизо. Обаче - тук идва голямата и важна подробност - леглата в бунгалата се оказаха мухлясали. На пръв поглед това не се забелязва. Влизайки в стаята се усеща един лек дъх на спарен въздух, но аз лично си помислих, че просто не е проветрено. Да, ама не! Когато си легнахме вечерта, се оказа невъзможно да заспим от тежката и неприятна миризма на мухъл, с която бяха пропити чаршафите. Изкарахме една безсънна нощ, за която бяхме платили 72 лева. На сутринта вдигнахме матраците и видяхме, че долната страна на шперплатовата дъска под тях е зеленясала от мухъл. Цялата! Все пак водя децата си на море, за да са здрави, нали? Не плащам, за да спя на мухъл. Когато поисках да ми бъде възстановена платената сума за почивката, ми предложиха да ни настанят в един от мезонетите без доплащане. Казах си - ок, важното е да не се проваля почивката на децата. В мезонета обаче също имаше мухъл - подматрачната дъска на леглата, по шкафовете. Отидохме в Приморско, купихме препарати и цяла вечер чистихме въпросния мезонет. В него се оказа развален душът. Помолихме да бъде поправен. Речено - сторено. Дойде някакъв майстор, който го постегна, но не го смени. И на следващото къпане душът отново се развали. Добре че съпругът ми си носи някакви гаечни ключове в колата, та успя да го пооправи. Дребната подробност е, че цената за нощ в тези мезонети е над 150 лева. Не знам точно колко е, но не бих се върнала там. Неудобството на мезонета, в който бяхме настанени бе, че поради липса на кухненска мивка, се налагаше да мия съдините на мивката в банята.....За написаното от мен за мухъла в бунгалата имам достатъчно снимки. Въздържах се до момента да ги кача в интернет, но когато прочетох нападките, написани явно от служители или собствениците на тези бунгала, реших не само да ги разпространя в интернет, а и да напиша каква е истината. Ако все пак някой реши да почива в ММЦ-то, нека първо да пита Вълканова дали са почистили мухъла от лух бунгалата си....
Написано на 12 април 2011 14:29 ч.
За съжаление всички тези негативни коментари са самата истина. Мухала и тежката миризма в стаите, развалените душове и запушените мивки в банята са факт. Нощно време е толкова задушно в стаята че трудно се спи. Има едно съвсем малко прозорче с мрежа над вратата през което не става никакво проветрение. Единствения начин е да се остави входната врата широко отворена, но тогава все едно си на улицата, всеки може да влезе, а там се намират такива хора. Това което пишат за някаква денонощна охрана са абсолютни глупости. Имаше нещо такова преди десет години една охранителна фирма от Враца обикаляха цяла нощ около къщите и следяха за реда. Сега ако не се лъжа е същата фирма, но седят само на бариерата и внимават да не влезе някоя кола без да си плати таксата от три лева. С две думи всичко е толкова изоставено и от година на година става все по-лошо, но цените скачат. Миналата година 2010г. цената в наи-силния период на вили "Холидей" беше 60лв. а сега е 150лв. с включени закуска обяд и вечеря в този отвратителен ресторант "Бисер", които не е мръднал от тоталитарно време. Даже приборите, чинийте с отчупени ръбчета и чашите са от онова време. А че храната е същата всеки ден, това е вярно. Всичко това го казвам като потърпевш, а не че съм го чул от някой! - Така че помислете преди да тръгнете за ММЦ Приморско и да дадете голяма сума пари, срещу която ще получите.......скъсване на нервите!!!
приморска
подкрепя мнението
Написано на 26 април 2011 13:57 ч.
Хора, защо ходите на толкова мизерни места, че и децата ви да страдат. Естествено, че по принцип не би трябвало да се очаква много за някаква малка сума пари, но доколкото чета някои недоволни са платили значително много за тези условия. Има семейни хотелчета на нормални цени с всичко необходимо, а и знете, че поне ще бъде чисто. Не си мислете, че всички хотели са скъпи. Аз от около 7-8 години всяко лято отделям 1 седмица на Приморско и винаги съм била доволна. За около 50 лв на вечер в хотел получавам хубава двойна стая (за двама), басейн и паркомясто + отстъпка в ресторанта на хотела. За какво са ви тия бунгала. И не знам какво толкова се изтъква, децата да играли в гората, чист въздух и т.н. Все едно в хотела въздуха е мръсен, а децата не могат да играят на басейна...
подкрепя мнението
Написано на 13 май 2011 22:39 ч.
to4no do mosta na Diavolska reka ima malak semeen kampind,ograden,s bezplatno parkirane,dobri uslovia i vinagi topla voda .4isto e,ima xladilnizi ,barbequ na razpolojenie i e samo na100 metra ot plaja.Dopuskat doma6ni lubimzi,mnogo e spokoino.PO otno6enie na vlagata i muhala vsi4ki,jivee6ti krai brega strsdat ot tova,neizbejni sa. Telefon za rezervazii  v malkiq semeen kamping"Diavolski rai"0887561994 i 0888240167
Написано на 19 май 2011 14:48 ч.

Нещо не разбрах. Хората са отишли с деца на морето и са попаднали на бунгала , които са в "ремонт"

По голяма идиощина не може да има и абсурдно е тази фирма да ги предлага за почивка за каквато и да е цена.

 А коментариите направени очевидно от служители на фирмата са абсурдни.Особено от този , който декларира , че не е свързан с фирмата .И ако на хората отишли на почивка са били подведени от снимки на бунгалата , различни от предложените им , то това се нарича ПОДВЕЖДАЩА РЕКЛАМА и те имат пълното основание да съдят фирмата

димитрова
Написано на 26 май 2011 00:59 ч.

През 2005г.почивахме в бунгала Keдьр 2*.Изобщо нямах представа кьде отиваме.В Метро ни дадоха една брошура,харесаха ни снимките и отидохме.На прьв поглед ни хареса бунгалцето.Не бяхме ходили на море 12г.Малкият беше на 4г. и се радвахме,че вьобще сме на морето.Беше значително зле спрямо брошурата.Тогава за бунгало 3 легла и баня,която смьрдеше невьобразимо,платихме 63лв. на ден.Без храна.Пьрвата ми работа беше да купя белина и препарати,но вонята продьлжи.Беше ужасно задушно вьтре и пьлно с комари.Настаниха ни м/у младежи от  Русия и Германия.Почивката ни беше 8 дни,от които 8 нощи аз не мигнах заради нощните дискотеки от сьседите.Не бяха виновни децата-те са дошли да купонясват-нашето място не беше там.На втория ден се врьщаме от плажа и установявам че парите ги няма.Тогава виждам,че кофата е изхвьрлена,т.е. имаме камериерка...докато се усетя и моят мьж вече е вдигал хората по рецепцията за гушата.След дьлги отричания,че са ни влизали в стаята и след закана на моят мьж,че ще ги очисти,камериерката донесе парите.Направи се че ги е взела погрешка.Вьпреки всичките тези отрицателни изживявания,почивка ни беше много приятна.Плажа на ммц е един от наѝ-хубавите.От тогава почиваме само по хотели 4*.

не подкрепя мнението
Написано на 1 юни 2011 13:38 ч.
ИМА БУНГАЛА - КОИТО СА ПО- СКЪПИ И СА ДОБРЕ ЗА ПОЧИВКА,А ЕВТИНИТЕ СЪОТВЕТНО - НЕ СТАВАТ. ВИЕ СИ ПРЕЦЕНЕТЕ.
Написано на 1 юни 2011 15:04 ч.

Интересуваме нйкои дали е посещавал бунгалата в Черноморец и по специално Черноморец АСТ и Черноморец ВТЕПС има и Някакви Ричард но без снимки някак им нямам доверие на снимките не са лоши но да не се окаже както тук чета че за едно си плащаш а друго става когато пристигнеш моля ако някой може да даде мнение ще съм благодарна все пак отивам с двете си деца и не искам да ги разочаровам:))

не подкрепя мнението
Написано на 12 юни 2011 16:37 ч.
na kogoto ne mu haresva da ne hodi   poveche na bungala   za men tam e prosto super  more   chist  vazduh  bezkraen plaj   gora   haresva mi
Написано на 24 юни 2011 01:09 ч.
Това за мухъла е абсолютно вярно. Аз изкарах със семейството си една вечер- безсънна...Влага,мухъл,комари,скакалци колкото жаби...само маларията липсваше да се почувствам като в делтата на Меконг.. Помня вечерта как един баща обикаляше бунгалата(беше с бебе-кърмаче) и  питаше : И при вас ли е такава влага...На сутринта бях пръв на рецепцията преди още да е дошла управителката. Казах ,че детето не може в тая влага,дайте си ми парите!;"Ами чакайте да ви намерим ваучъра...Ама вие дадохте ли ни го?...Ама чакайте да звъннем до София!... WTF?.Накрая разбрах ,че пари ще ми върнат,ама в София...Добре,че имам пари ,та запалихме за Приморско в един чист и по-евтин хотел и си изкарахме супер! Ако нямах пари трябваше да търпя тая гадост!.Да плащаш по 90 лева за тая мизерия в 21 век дори и в България си е мазохизъм...поне за мен! Ходете там ....няма да умрете,ама се замислете заслужават ли парите ВИ тия хорица...
подкрепя мнението
Написано на 3 юли 2011 00:49 ч.
До МорскиЛичи си че си малоумник от Черноморието, там всички сте такива. Аз съм пловдивчанин и повече няма да търпя вашата селяния и гадно обслужване! Вече ходим на Мамая, там е много по-хубаво!
Написано на 22 юли 2011 23:31 ч.
в бунгалата на Валентин Милушев е отврат,с една дума-впечатленията ни са от този Юли.
подкрепя мнението
Написано на 17 декември 2011 19:58 ч.
vsicko,koeto e pisano za mmc primorsko e viarno,gledat samo da ti priberat parickite ti i tolkoz,a za hranata na restorant bisera niamam dumi.personala e itsiallo ot tsigani nikakva higiena ,edin mazen upravitel,koyto ,se opitva da se dirji dobre s pocivaastite i v sistoto vreme proveriava cantite da ne vzemat turistite za bungaloto hrana,ne mojes da iznasias ima globa 20 lv.ako propusnes zakuska covek ot semeystvoto ne moje da ti vzeme yadeneto.zasto,za da se nayade oste povece upravitelia ,nali ya plastam ste go konsumiram kideto si iskam tazi hrana.povece niama da pocivam tam vsicko e ujasno nikakva organizatsia i nikakvo vnimanie navsiakade,kosmi v hranata ....a be gadi mi se oste kato si pomnislia
не подкрепя мнението
Написано на 8 февруари 2012 18:35 ч.
Като чета какво пишете, та то направо ужас!!!Не бих останала и пет минути на такива бунгала.Ние сме три семеиства с деца и почиваме вече четвърта година в бунгала Кокиче2.Там условията са невероятни,всичко е ново,цените са нормални.Обслужването е на ниво.Това е саита на бунгалата,виште сами-www.vskokiche2.com
не подкрепя мнението
Написано на 25 юли 2012 20:34 ч.
Здравейте,преди два дни се върнах от почевка в бунгала ММЦ Кедър.Прекархме си с маето семейство супер,бунгалата не бяхя лоши .Бяха чисти  и подредени и много тихи и спокойни,да не бяха някакъв лукс но не беше ника зле както описвате тук.Когато тръгнахме за морето се притеснявах много от прочетеното тук.Относно храната просто беше разкошно ,можеш да си вземаш каквото искаш и колкото искаш, естествено не можеш да изнасяш храната от ресторанта.Като цяло съм много доволен :)
Написано на 30 юли 2012 10:48 ч.
отидете в бунгалата на информационно обслужване стара загора намират се в началото на китен след ммц също са в гората за цена от 8 лева на вечер са прекрасни близо до плаж атлиман са
elisavetta-boqnnova
не подкрепя мнението
Написано на 4 юли 2013 12:25 ч.
Честно казано вече 4-та година ходя там и съм много доволна. с мъжа ми и двете деца.в началото позамирисва на мухъл но после въобще не си мирише. говоря за вили холидей. едното ми дете на година и месец постоянно играеше отпред на тревата докато аз , мъжа ми и другото ми дете седяхме на тераската. беше чисто и спретнато. много съм доволна. а от ресторанта вярно храната не беше в изобилие но пък беше качествена. плажът също беше много чист и който ми разправя че било мръсно и не на ниво да си затваря устата и даси се връща обратно там откъдето е дошъл.
Написано на 11 юли 2013 20:44 ч.
Здравейте, тази година сме решили за пръв път да почиваме на вили Холидей - ние сме семейство с 2 деца и се поблазнихме от прекрасното разположение на вилите. моля ако някой може да сподели актуална информация, тъй като мненията са толкова противоречиви, че се замислям какво да правя. благодаря предварително
Написано на 3 август 2013 17:56 ч.
Два пъти съм ходила семейно на бунгало 2000 г. и 2012 г.Първият път бяхме в Ахтопол,вторият в ММЦ Приморско.Това са най-кошмарните почивки .Мръсотия до шия,мухал и смрад.В ММЦ-то тоалетната течеше постоянно и се наложи мъжът ми да прави ремонти за наша сметка.Не ходете на места които не са ви препоръчани от ваши близки и познати .        Ани от София.
Написано на 3 август 2013 22:17 ч.
Здравейте.Моля за мнение  за вили Холидей.
не подкрепя мнението
Написано на 14 август 2013 14:40 ч.
      Възмутено прочетох злонамерените коментари! Близо 10години посещавам това място. Била съм и във вили "Холидей", и във "Ропотамо", и в хотел "Бисер". През първата година , поради липса на пари спахме в най-евтините бунгала, които сега рядко се посещават и според мен са по-скоро необитавани. Ето моята оценка - възхитена съм от чистотата в целия комплекс. За закуска не съм чакала на опашка, храната е вкусна и разнообразна - има храна и за хора на диета -черен хляб, зърнени храни, зеленчуци, мляко и т.н.      Преди 4 години решихме да отидем в реномирания курорт Влас, но още първия ден получихме хранително натравяне., поради лоша хигиена. В ММЦ Приморско нито веднъж не е ставал инцидент, затова и тази година бяхме там и отново ще идем следващата година. Моята дъщеря ни иска да сменяме курорта! И в края на краищата не лукса прави почивката гот, а хората. Мислете позитивно, радвайте се на хубавия плаж, на красивата природа, на хората около вас и тогава всичко ще е супер!!!
Написано на 24 ноември 2013 10:42 ч.
Нека да изкажа и аз моя коментар - преди 3 години бях тъкмо навършил 18 години и си търсех работа на морето- къде , за да изкарам някой лев , къде ,за да се позабавлявам. Свързах се с една позната и тя ме изпрати на ММЦ - Приморско , като сервитьор в Р-Т " Бисер " .Живеех в бунгалата - туристическите са много зле , тези , които бяха за персонала бяха 2 пъти по-лоши... Персоналът само хора от ромски произход ( аз бях единственият българин ). Храната - под всякаква критика  , макар че това не бива да ви изненадва  , тъй като съм бил и в 5 звезден хотел и all inclusive по нашето черноморие е навсякъде лош , за другите страни не знам..Престоят ми като цяло там беше кошмарен , съгласен съм , че съчетаването на гората и морето е добро , но влагата , миризмата , мухълът , баирите , всичко изпочупено идват повече , това не бих го нарекъл почивка за туристите. За ресторанта какво да ви кажа - за кухнята не съм толкова запознат , защото не съм прекарал много време там , но нямаше никаква хигиена и съм сигурен в многото нередности , а сега прочитам , че и това лято са го затворили заради "салмунела " , което въобще не ме изненадва ... Караха персонала да събира остатъците от закуската в кофи и я слагаха на туристите за другия ден( именно това беше едно от многото неща , за които се възроптах и впоследствие напуснах след кратък престой там) . Държи се мръсно , всичко е мазно и т.н. ,абе не ми се напряга да пиша повече , но не препоръчвам на никого това място! 
Написано на 17 януари 2014 23:15 ч.
ujasno e na xodete 3 leta raboyih tam iama vlaga muxal mi6ki zimii tova e istina rabotix na bungala Ropotamo i na Holidei sspi6 tam v laga muxal v mizerni yslobiq sicko e staro dori i kamerierkite (babi).To nqmq koi da otide na zaplata 340 lv davat ti po 13 bungala nama kak da gi izcistih i zaredi6 za tova cakat novopristignalite !!!!  Banite sa s obraten naklon ima i postoqnno lokvi voda xvlite sa stari Albena si xvarlq boklucite i taka oburudvat mmc to !!!! Za tova nikoga nqmq pove4e da rabotq tam tova mi be6e nai golqmata gre6ka ne se lajete xora mizeriq glad za6toto xranata e ujasna i v se pak va6e re6enie jivi i zdravi !!!
не подкрепя мнението
Написано на 3 февруари 2014 15:34 ч.
Здравейте, за какви работи говорите направо се плаша! Ние сме компания от четири семейства с деца , около двадесет човека и от 6години подред ходим на ММЦ Приморско. Там спим в новите бунгала и вили - Кокиче 2 .Собствениците са млади хора и всяка година обновяват базата и ни изненадват с нови неща . Това е сайта на бунгалата - http://vskokiche.com/bg/node/12
Написано на 5 февруари 2014 18:39 ч.
Oще ли има комари? Преди 2 години бе кошмар.
подкрепя мнението
Написано на 29 април 2014 01:05 ч.
тц тц Прочетох само първите няколко коментара на мъжа и децата за ''любимото'' им Приморско за което ми дуднат от месец -до там . Е не мога!!! Честно ,почивката ми е малко ,но не смятам да се лекувам от някоя болест в тоя мухъл и нечистотии , да вдишам някоя бактериална инфекция или да разболея децата там. Линка ще пратя на всички колежките и познати да знаят къде не става. Може ли такава занемареност и покъртителната мръсотия в комплексите ви бе? Ами ,почистете се ,реновирайте се ............. :-(
ани
Написано на 19 юни 2014 16:36 ч.
моля впечатления за кокиче ,,2
не подкрепя мнението
Написано на 19 юли 2014 02:23 ч.
Коментарът изключително манипулативен,а лавината последвали го отговори са без точно указание и местонахождение...Защо? Защото "Кокиче"2 или 8 , блокчетата до строежа на Нешев са съседи на ММЦ или "Приморско клуб".В Приморско клуб влизат следните комплекси: http://www.primorskoclub.com/ -вили Кедър - изключително евтини и подходящи за планинари, къмпингари и софраджии.Вили Лотос, Ропотамо,Холидей са за семейни почивки и тиим билдинги.Форест Биич и Магнолиите са по скъпи и на високо ниво за района на Приморско.Хотел Бисер е от типа на хотелите на френската ривиера от 70-те години,а именно терасовидни коридори и разчупено ниско строителство.Ол инклузив е услуга за най бедните туристи и често в нея влизат непонятни храни като много пържени яйца ,кремвирши и салати от тавата... В заключение не можем да кажем,че бараките на къмпинг Смокините са на нивото на  красивия Созопол както и "Кокиче" не е ММЦ
Потърпевша
подкрепя мнението
Написано на 30 юли 2014 20:25 ч.
До преди няколко дни бях на море в бунгало "Кедър" на прехваленото ММЦ Приморско. Сега ще споделя горчивия си опит. Пет дни НЯМАШЕ ТОПЛА ВОДА и бяхме принудени да се къпем със студена, а в сайта пише, че има постоянна топла. Бунгалата са с изпочупени плочки, банята се запушва, бунгалата миришат сериозно на мухъл. След като се оплакахме на рецепцията от липсата на топла вода, те ни отговориха, че до дни ще бъде пусната. Измина повече от седмица, докато я пуснат. Помолихме за друго бунгало с топла вода и те с много уговорки ни дадоха ключа за него. Искахме да удължим престоя си, а управителката ни попита защо искаме да останем като не ни харесва. Първото бунгало, в което бяхме, се намираше до това на персонала, който включва точно МЛАДИ БЕЗРАБОТНИ ХОРА, които искат да изкарат пари. До нашето бунгало денонощно се чуваше силна музика, така че не можехме да спим. Храната в стола е некачествена и безвкусна - от 20 неща има 3 прилични, а напитките са разредени с вода. Когато предадох ключа, управителката прошепна на дъщеря си, че най-после сме си тръгнали. Чаршафите са изпокъсани, лампите са счупени, мивката се запушва.
не подкрепя мнението
Написано на 9 август 2014 07:01 ч.
До потърпевша:  В Международния Младежки Център Бунгала" Кедър "от край време са заемани от младежи.Съгласен съм,че всяка вечер има купони.Приемете моите съчувствия,че не сте успели да се присъедините към някой.Топла вода има, вероятно съсед ви е завъртял кранчето.Пожелавам Весела Коледа и Щастлива Нова Година :)
Написано на 26 януари 2015 17:32 ч.
здравейте От 2008 година посещаваме само ММЦ-Приморско .Доста места сменихме през годините , но преди 4 години намерихме нашето райско място . Бунгала и вили Кокиче2 много спокойно място, цените са доста прилични , обслужването на ниво 5 звезди .Нямам думи да опиша възхищението си .От две години вече има и басейн . Ходим на почивка с още 2 приятелски семейства и те са с деца , обезопасено е, децата тичат и се радват,така съчетаваме и море и природа.Има кат за децата,забавленията са както и за тях така и за нас .Бунгалата до колкото знаем от персонала се освежават всяка година преди сезона,няма нито влага нито мухъл.Като чета отзивите за останалите места леко се стряскам но в същото време се радвам че сме намерили подходящото място за почивка.Ако някои иска наистина приятна почивка ето това е сайта на Кокиче 2 за снимките гарантирам че са реални http://vskokiche.com/bg/node/26
Влади
Написано на 10 февруари 2015 11:15 ч.

Относно Кокиче 2, как е там с комарите?

Ние плануваме да почиваме началото на юли, но пропуснах да попитам собственика за тия пусти комари:)

Иначе той беше много любезен и ми обясни всичко много подробно..единствено плажът е доста далеч...

подкрепя мнението
Написано на 5 август 2015 14:18 ч.
Това лято и ние със семейството ми се прецакахме да отидем на това отвратително, миришещо на мухъл място. Нищо общо нямаше описанието в нета с реалността. С изказването за снимковия материал съм потресена. Според вас снимките как ще илюстрират задушливата миризма на мухъл. Бяхме с дете и с пристигането се върнах на рецепция и отказах регистрацията. Ужасно мръсно и неподдържано. 
Jeni
подкрепя мнението
Написано на 16 август 2015 09:47 ч.
Не се настанявайте в тези бунгала( дупки)!!!!!!!! Мръсотия, мизерия, МУХЪЛ. Една малка стаичка, без прозорци, която се проветрява само през входната врата, която няма дори комарник. ТАКИВА МЕСТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ!!!! Хваща ме срам само като си спомня, че имаше и чужденци, които бяха настанени в тези бунгала.
Написано на 22 август 2015 15:59 ч.
Да се включа и аз. Ние сме семейство с две малки деца и това лято бяхме с резервация за бунгалата на ММЦ, платихме си и като отворихме бунгалото останахме потресени. По-предишна година също сме отсядали там, но този път миришеше на мухъл, имаше косми навсякъде, очевидно от домашен любимец. Като казвам навсякъде имам в предвид и по чаршафите. Понеже преди там много ни харесваше  решихме да им дадем шанс да изчистят. Изчакахме търпеливо и като се върнахме какво да видим, една лелка просто минаваше с моп по пода, очевидно без препарат и беше сменила чаршафите. Нооо космите си стояха, плотовете на мебелите бяха все така мизерни. Отказахме резервацията, върнаха ни парите и така започна нашата почивка с цял изгубен ден и много нерви. От там нататък трябваше да обикаляме да си търсим  подходящ за нас хотел. Мястото иначе много ни харесва, с новите басейни, в горичката е приятно, децата спокойно има къде да си играят, но тази мизерия в бунгалата и то при положение че очакват да настанят почиващи на конкретното място.
не подкрепя мнението
Написано на 23 август 2015 12:12 ч.
Бил съм преди 1 година и заявявам, че децата на 8 и 10 г. аз и съпругата ми сме много доволни .
Коки
Написано на 1 септември 2015 18:35 ч.
Хора да ви кажа и ние бяхме две нощувки във вили холидей и да ви кажа добре че бяхме само за толкова защото ако бяха повече едва ли щяхме да издържим.Мухъл смрад и мръсотия вътре а ужасно досадни мушички отвън както и комари вечер а на вратите няма комарници-просто кошмар за 66лв. на нощувка за двама.Хареса ми закуската в наистина много добре обновения ресторант просторен и чист.Много разнообразна храна постоянно се изнасяха нови блюда.Но тази закуска не може да компенсира мизерията вав вилите.Също така ние попаднахме на много шумни *съседи*които изнасяха масите и столовете по средата на пътеката между бунгалата и пиеха и викаха на силна музика до сутринта а охраната и менажерите на комплекса не правиха нищо по въпроса.Ако сте с деца просто не знам.
не подкрепя мнението
Написано на 22 юли 2016 19:57 ч.
nqkolko godini hodim tam,sega pak pravq rezervaciq-ni6to ob6to s komentarite za smrad,muhal i t.n.daje moga da kaja,4e v bungalata ne sa dlajni da smenqt havlii vseki den i vapreki vs gi smenqha,4isteha i opr leglata.da ne govorim za spokoistvieto,koeto namira6 tam za tezi pari.
Написано на 26 юли 2016 10:08 ч.
Моля Ви дайте мнение за бунгала Кокиче 2. Как е там?
Написано на 28 юли 2016 08:53 ч.
Бих казала,че бунгалата са перфектни ,ако нощувката е от 10 до 15 лв,но за 1200 лева,които плащаме за алинклусив условията които получаваме са мизерни.Скандалът ,който ми спретна управителчето в 8 часа сутринта беше върхът.Зопочна да крещи по мен,че съм изнасяла храна от ресторанта сякаш съм я изнесла от комплекса.
@&
Написано на 2 август 2016 11:53 ч.
Относно кокиче 2 не се подлъгвайте да почивате там ако сте с бебе или малко дете! Това не е подходящо за семейства с деца както е написано в сайта им, а по-скоро парти бунгала! Изкарахме със семейството ми 7 кошмарни нощи под звуците на силна чалга и пияни компании! Собственищите не взимат никакво отношение даже подкрепваха случващото се. Тъйкато никой не посмя от останалите почиващи освен мен да направи забележка трябваше да търпя обиди и още по-силна музика може да си представите какво беше това за детето ми. Така, че ако представата ви за почивка е циганска музика до зори ей тези Парти бунгала са идеялни! Моля собствениците да не подлъгват семейства като нас и да си обновят информацията, защото лично на нас не но беше приятно да почиваме чужда почивка! 
не подкрепя мнението
Написано на 15 декември 2016 18:54 ч.
 Не вярвам ,ние ходим там на почивка всяко лято от 9години.Супер спокойно място,оградено има детска площадка и басеинче,където играят нашите три деца. Ние като сме там се събират  поне по триисетина деца,който играят на воля. Има и видео стена,където децата гледат детски филми.Бунгалата са на ниво за цената,самостоятелни с кабелна и интернет.Всеки ден се почиства.Аз лично съм изпратил много хора там да почиват и всички са доволни.Собствениците са млади хора с две деца държат се перфектно с всички и не вярвам на казаното.
подкрепя мнението
Написано на 15 декември 2016 19:27 ч.
Уникално място! Ходим от 5 години и през тези 5 години не сме попадали нито на пияни компании, нито на силна чалгаджийска музика! Имам 2 деца, а наскоро ни се роди още едно момиченце! Със сигурност ще продължим да ходим там. Собствениците са мили, млади хора, които ти влизат в положението, чувстваш се като е у дома си. Всеки ден ти те се почиства стаята, а персонала не са някакви циганки, личи си, че подбират и не им е все тая! Има място където да играят децата ни, а и не се притесняваме - голям, заграден двор и няма как да "избягят". Плажа е на 10 минути, дори и по-малко от мястото. Страшно спокойно, няма нужда от климатици намират се в приятна, хладна гора. Определено ги препоръчвам, за всякакъв тип ора, защото и за по-младите има дискотеки на 2 км в Приморско или Китен.
Написано на 28 юни 2017 08:39 ч.

Никога повече там!Подкрепям всичко казано по-горе.Страшна мизерия в бунгалата.Остра задушлива миризма на мухъл.Изпочупена санитария.Почистват без препарати.Чаршафите лепнат от влага.Каналите миришат.Ужасссс...

Не ходете там!

Написано на 5 юли 2017 17:45 ч.
Живеем в чужбина, но ходим в ММЦ още от деца.Спахме във вили Ропотамо.Тази година те разполагат с климатик, кухненски бокс с котлон, минибар,телевизор и веранда.Купихме си дезодоранти за гонене на насекоми и ароматизирана белина за  канала на душкабината, който първата вечер замириса на блато.Цените  в комплекса са по добри и от Китен-ските през тази година.Аниматорките забавляваха детето, ние изреждахме плажовете с колата.Съборили са старите сгради на дискотеката и са направили паркинг зона.Искахме да наемем тур с хеликоптер, но ни хвана скръндзата. За почивките си там давам 6+, защото след разрушаването на направеният от холандци къмпинг ЮГ, ММЦ е единствения резорт с море в гората по южното крайбрежие.
Joana
Написано на 26 юли 2017 11:48 ч.
Уникално място за семейна почивка! Почиваме вече 5-та година подред, били сме в почти всички бунгала и явно не сме много претенциозни, защото на следващото лято сме пак там! Харесва ми, че всяка година има нещо ново! Голям басейн, ресторанта е без забележка, храна в изобилие и разнообразна! Нямаме оплаквания от персонала. Случвало се е да викаме поддръжката за да ремонтират някоя брава или нещо друго и те се отзовават веднага! Стаята ни я почистват всеки ден и сменят кърпите и чаршафите редовно! Обожавам това райско кътче на черноморието ни! Там наистина може човек да си почине, а и за децата се грижат много  добри аниматори! И аз се надявам да има по-малко желаещи, за да може да си правим спокойно резервациите! ЕДНА ДОВОЛНА КЛИЕНТКА!!!
Гергана
подкрепя мнението
Написано на 2 август 2017 10:49 ч.
Пристигнахме след предварителна резервация на 26 юли 2017 г .във В.С Кокиче!След настаняване в бунгалото,установих,че си беше останало непокътнато от предишните наематели,т.е непочистено-с жълтите капки от урина и косми по WC,с остатъци от храна в мивката и пясък и прах по шкафчетата и пода!Чаршафите миришеха на парфюм,което ме навежда на мисълта,че дори и те не бяха сменени!Поисках иронично от собственика метла и моп да поизчистя малко,като очаквах да каже или да се извини,че е пропуснато(все пак се случва) и че ще се изчисти бунгалото,а ние да изчакаме.В отговор на това получих метла,лопата,моп и кофа с вода.В крайна сметка си поискахме парите,които бяхме платили за 5 нощувки и казахме,че се отказваме.Отношението на собственика беше отвратително,нагло, арогантно,ужасно!Върна ни парите в крайна сметка.Такова чудо не бях срещала и виждала.Съжалявам,че не направих снимки,но аз бях в потрес и шок!!!НАГЛОСТ,БЕЗОЧИЕ, ГРУБОСТ И МИЗЕРИЯ В ЕДНО!!!! НИКОГА НЕ БИХ ПОВТОРИЛА ТОЗИ КОШМАР!!!!!
Написано на 12 септември 2017 12:28 ч.
И аз,като много други участници във форума,тази година се подлъгах по уникалната природа и местоположение на бунгалата в ММЦ-конкретно Холидей.Бях там с внука си от04.09 до 10.09.Коментара ми е от една дума-УЖАС.Помещенията са потънали в мухъл,едва се диша,добре че времето беше хубаво и се прибирахме само за спане.В ресторанта персонала е крайно недостатъчен и зле платен,там мизерията е пълна-сами си отсервирахме,сами си почиствахме масите.Пода не се чисти,осите ви влизат в чиниите и ви атакуват постоянно.Никога повече няма да отида там.
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - ММЦ Приморско - бунгала