BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни заведения > Ресторант Бунара в Надежда ни провали празника

Ресторант Бунара в Надежда ни провали празника

До момента мнението се подкрепя. (общо гласували: 2836)

Една седмица предварително си правим резервация за 15 човека във въпросното заведение. А под резервация персонала разбира предварително да се поръча менюто или поне само салатите.

Е, кажете ми, може ли резервиращия да знае вкусовете на останалите 14 човека, та да поръчва от тяхно име? Нейсе, разбрали се да им се остави 50 (петдесет) лева капаро и всеки да си поръчва, както си му е реда и както се прави в нормалните заведения. Да, ама не!

Бунара, в кв. Надежда, в София, не е нормално заведение!

В деня на празника човека отива до заведението (по-скоро е отивал по друга работа, но заведението му е било по път и просто е решил да се отбие) и се оказва че... НЯМАМЕ РЕЗЕРВАЦИЯ!

В тетрадката за записване на резервации ИМЕТО МУ Е ЗАДРАСКАНО! Което според персонала означава две неща - че резервацията е отказана и че капарото от 50 (петдесет) лева е върнато!!!

Нататък смятам да не обяснявам, вероятно се досещате от заглавието!

Само ще добавя, че като "бонус" си останахме и без 50-те лева!

Като препоръка ще ви кажа, че при резервация, явно само записването в тетрадка не е достатъчно!

Изисквайте задължително и касова бележка или какъвто и да е документ, който да е у вас, явно записването в тетрадка, а още по-малко на хвърчащ лист не ви дава никаква гаранция, че сте резервирали.

Е, в заведение като "Бунара" кв. Надежда, София, явно нищо не е сигурно, но поне ще си върнете парите!

В това заведение съм ходил няколко пъти и всеки път при резервация ни караха да поръчваме предварително менюто. Обяснявах им на хората, от моята компания, че това заведение е скапано, че не може в нормално заведение да те карат предварително да си поръчваш яденето, че обслужването е под всякаква критика и пр. и пр.

Всички се съгласяваха че е така, но... музиката, музиката-а-а... била жива, `нам к`ва била. Певачката пеела хубаво. Хубаво се танцувало!

А музиката е... досетихте се, ДИВА ЧАЛГИЯ, АМА ОТ НАЙ-ДИВАТА!

Е, дано вече да им е дошъл акъла!

Още повече и след като ни се провали празника...

Автор: Борислав Василев (opeka@mail.bg)
Написано на 7 март 2009 в 15:39 ч.
коментар До момента има 56 коментара:
не подкрепя мнението
Написано на 14 август 2009 14:56 ч.

Добър ден. От няколко дни се опитвам да опровергая мнението за Ресторант ,,Бунара'',с което напълно не съм съгласна и е едно от малкото места на които за мен имат прекрасна кухня и най-страхотният откестър ,,Млади Ритми''/сигурна съм,че всички които са ги слушали ще ме подкрепят/,но изглежда когато гласувам,че не съм съгласна и се опитвам да напиша многото плюсове на това заведение не се получава!Та как тогава е моят въпрос става това гласуване и ако записвате само съгласните с твърдението защо сте сложили и отрицателен отговор,и как бихме могли да запишем нашето мнение,защото повярвайте ми,че мойте приятели и роднини сме много малка част от хората,които мислят,че заведението е страхотно!

А на автора на темата бих казала след като не иска ,,чалгария'' да отиде на пиано бар!

Благодаря Ви предварително и очаквам Вашият отговор!

АВТОР:ОТ РЕДОВЕН КЛИЕНТ НА РЕСТОРАНТА,СПОРЕД КОЙТО НЕСПРАВЕДЛИВО СТЕ СЛОЖИЛИ В ТОЗИ СПИСЪК!

Борислав…
Написано на 2 септември 2009 22:26 ч.

Такаааа. От доста време не бях влизал в тоя сайт, но ето че го направих.

Тааа.... направо към г-жа/г-ца Величкова:

Поне на мен не ми става ясно какво точно от моето оплакване се опитвате да опровергаете и с какво от моето оплакване НАПЪЛНО не сте съгласна!?

Нима сте била пряк свидетел на разправията около резервацията!? Ако е така, нямаше да е зле поне да изложите  вашата версия за случилото се!!!

Освен това, нима искате да кажете, че заведението при резервация за повече от 4-5 души не изисква ПРЕДВАРИТЕЛНО да се поръчат салатите или предястията (или въобще част от менюто)!? Смеете ли да го отречете? Пет пъти съм ходил в този ресторант и петте пъти трябваше да поръчвам предварително (при резервацията!) част от менюто! Такова нещо в други ресторанти не съм виждал, естествено изключвам частните случаи като сватба, Нова година и пр.

Освен това как ще обясните честото текучество на персонала, най-вече сервитьорите? И това ли не е вярно!?

Вече повече от половин година не съм стъпвал там, няма и въобще повече да стъпя, но от хора, които продължават да го посещават разбрах, че и въпросния оркестър даже е напуснал. Не знам.... ако не е вярно, отречете го.

Г-жо/г-це Величкова, вместо да прочетете заглавието и да вникнете в него, вместо да прочетете съдържанието внимателно, и да вникнете в него!, Вие, като типичен балкански субект бързате да опровергавате и да не се съгласявате с написаното. А да не говорим, че никъде във Вашето изказване не опровергавате нищо от това, което съм написал. Като довод за това изтъквате единствено прекрасната кухня. Някъде да съм написал нещо против качеството на кухнята им!?

Та Г-жо/г-це Величкова, след всичко това би следвало да Ви попитам:  на себе си ли повече да вярвам че "Ресторант Бунара в Надежда ни провали празника" (8-ми Март!) или повече на Вас да вярвам, че такова нещо въобще не се е случвало, че е било само кошмарен сън, или че аз съм от друга планета!?

И още нещо: Само на мен ли ми се струва че Вашата подкрепа прилича повече на клакьорство!?

 

 

 

подкрепя мнението
Написано на 24 септември 2009 17:04 ч.

Здравейте господин Василев!

1-во - Далеч съм от мисълта, че всички може да са доволни от дадено заведение и нямам намерение да влизам в спорове! Написах мойта гледна точка за ресторант Бунара като редовен клиент там и за разлика от Вас, написах че не съм съгласна, а не Ви обвинявам в нещо (цитат "Само на мен ли ми се струва че Вашата подкрепа прилича повече на клакьорство!?"). Не е така, но нямам намерение да Ви убеждавам!

2-ро - На въпроса, че не Ви е ясно, с какво не съм съгласна, наистина е така.

3-то и последно - Почти всяка седмица, в петък или събота, сме там с резервация. Не сме поръчвали салати или нещо друго от менюто предварително (винаги сме поне 8-10 човека), освен при празник, разбира се или сме били 20-25, което смятам, че е нормално, ако има много резервации!Всичките ни празници са там и прекарваме чудесно!Оркестърът не е там за летния сезон и след 2 седмици отново ще бъдат в ресторанта. Който Ви е казал, че са напуснали, не е запознат! За текучество на персонал не съм забелязала. Поне, откакто посещаваме заведението, ни обслужват едни и същи, от които сме доволни и мога да кажа само полужителни неща!

Не искам да Ви карам да вярвате на мен, а не на себе си. Още един път повтарям, че съм далеч от мисълта, че всички може да са на едно мнение. Пиша, защото това е любимият ни ресторант, който за нас е чудесен във всяко отношение, както обслужване, така музика и прекрасна кухня!

Това е, което мога да кажа за ресторанта, а да каментирам изказванията Ви, като "типичен балкански субект" и т.н., смятам че безмислено, а и искам да запазя добрия тон на коментара!

подкрепя мнението
Написано на 17 декември 2009 21:32 ч.

АБСОЛЮТНО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С БОРИСЛАВ.НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ЗА ВСЯКО ЗАВЕДЕНИЕ СИ ИМА КЛИЕНТИ.НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ХОДИ!!!

Борислав…
Написано на 19 януари 2010 10:58 ч.

Ееееееееййй, аман от клакьори!!! Дано поне тия от "Бунара" са ви дали по някоя стотинка за глупостите дето ги пишете! Иначе жалко за интелекта ви! Кажи бе Мира, кажи бе моето момиче, с кое написано от мен не си съгласна? Че и АБСОЛЮТНО даже!? С това че ни накараха при резервацията предварително да поръчаме ястията!? С това че ни задраскаха резервацията без никой от нас да я е отменял!? С това че и парите не ни върнаха!? С това че ни провалиха празника, като се наложи в последния момент да търсим някое кьораво кръчме само и само да не сме си по къщите, когато целия народ се весели!? Я по-добре вземи та прочети отново заглавието, прочети и отдолу какво съм написал, ама този път се понапрегни малко и вникни в смисъла на написаното. Аз обяснявам защо и как "Бунара" ни провалиха празника, а ти и Величкова обяснявате колко добър бил оркестъра, колко хубаво готвели и н"ам си какво още. А за това че ни излъгаха с резервацията - ни дума, ни вопъл!!! Какво общо има между вкусното ядене и това да излъжеш човек и да го ограбиш!!!???

В отговор на г-жа/ца Величкова й написах следното:

"Та Г-жо/г-це Величкова, след всичко това би следвало да Ви попитам: на себе си ли повече да вярвам че "Ресторант Бунара в Надежда ни провали празника" (8-ми Март!) или повече на Вас да вярвам, че такова нещо въобще не се е случвало, че е било само кошмарен сън, или че аз съм от друга планета!?

И какъв е нейния отговор!?

"...........това е любимият ни ресторант, който за нас е чудесен във всяко отношение, както обслужване, така музика и прекрасна кухня!"

Да съм споменал нещо за кухнята!? За обслужването!? Айде, вярно, оплюх музиката в яда си, но...... музикални вкусове всякакви. На никого не натрапвам моя вкус, а и не музиката беше повода да се оплача!

Та и ти така, Мира - АБСОЛЮТНО не си съгласна, ама с какво по-точно!? Не става ясно! 

Важно е само да се гласува "против" (нищо че си се объркала с "червеното" палче :))))) ) що туй, видиш ли, е на"што заведение!!!

Ха сега кажете че не сте клакьори!

Надя…
не подкрепя мнението
Написано на 7 март 2010 14:06 ч.
Да си дойдем на думата и да кажем как Вие, възпитания господин казвате, в лицето на сервитьорката,която Ви записва резервацията,и пред целия персонал на заведението: "откъде да знам кои,какво ще яде един ще яде кюфтета и кебапчета друг ще ми яде оная работа...."  Само едно ще Ви кажа след като не сте доволни от ресторанта не го посещавайте,недейте да говорите такива глупости и да насройвате хората. Първо вие не постъпихте коректно с персонала на ресторант "БУНАРА".Има една много известна поговорка"КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО". Моля пораснете и спрете с глупостите!!!!!!!!!
Силвия…
не подкрепя мнението
Написано на 7 март 2010 22:08 ч.
Здравейте Г-жо Василев! От персонала на ресторант "Бунара", искаме да ви попитаме въпросната резервация ,която ВИ беше отказана , имаше кебапчета и кюфтета ,а Вие имахте ли "оная работа",за която споменавате срещу 50лева???  ЦЕЛИЯТ ПЕРСОНАЛ БЕШЕ  СВИДЕТЕЛ !!!!!!!!!!!
Борислав…
Написано на 8 март 2010 17:36 ч.
Охооо, гледам че неща лека-полека си идват на мястото, па макар и с жалки опити за увъртане и преиначаване на истината!Но най-напред ми се ще да внеса едно лееекинко уточнение.Г-н Славчева, четете внимателно преди да пишете! Ама то явно Чукча писатель, а не читатель!!! Не съм аз човека, който НАПРАВИ (а не му е отказана!!!!!) резервацията! Човека който я НАПРАВИ, за съжаление вече не е между живите. Спомина се 2 месеца по-късно. Мир на праха му!Та да си дойдем на думата:Г-н Славчева (да чете и Н. Василева, че и тези по-горните също!!!), аз не случайно почнах с думите че нещата лека-полека си идват на мястото, защото косвено (волно или неволно) си признавате някои нещица! Но също така неслучайно написах че УВЪРТАТЕ и ПРЕИНАЧАВАТЕ истината.За какво иде реч:  ЦИТИРАМ  "....искаме да ви попитаме въпросната резервация ,която ВИ беше ОТКАЗАНА........."ЖАЛКА ЛЪЖА!!! Вие сте ПРИЕЛИ резервацията, като в замяна на това сте ПОЛУЧИЛИ 50 (ПЕТДЕСЕТ) ЛЕВА. Със или без "оная" работа, около една седмица преди празника!!!Сега ще се самоцитирам от най-първия ми пост:""Нейсе, разбрали се да им се остави 50 (петдесет) лева капаро и всеки да си поръчва, както си му е реда и както се прави в нормалните заведения. Да, ама не!.............................................................................................

В деня на празника човека отива до заведението (по-скоро е отивал по друга работа, но заведението му е било по път и просто е решил да се отбие) и се оказва че... НЯМАМЕ РЕЗЕРВАЦИЯ!

В тетрадката за записване на резервации ИМЕТО МУ Е ЗАДРАСКАНО! Което според персонала означава две неща - че резервацията е отказана и че капарото от 50 (петдесет) лева е ВЪРНАТО!!!""

Я сега си признайте г-н Славчева, Вие или някой друг от персонала (дето били свидетели!!!???) задраскахте резервацията и си гушнахте 50 кинта у джобарата за да си направите скромно 8-мартенско подаръче? Или пък ви се е налагало да покриете някакви липси!?

Г-жа/ца Н. Василева пише:

"" ........Вие, възпитания господин казвате, в лицето на сервитьорката,която Ви ЗАПИСВА резервацията.....""

А  г-н С. Славчева пише: 

""искаме да ви попитаме въпросната резервация ,която ВИ беше ОТКАЗАНА......""

Едната казва че резервацията е ЗАПИСАНА, другата твърди че резервацията е ОТКАЗАНА!!!

Коя от вас двете лъже?

Защо поне не се наговорихте предварително какво да лъжете, а се излагате тук в този форум?

Г-жо/це Василева, казвате че невъзпитания господин е отговорил на ваша служителка така:  ""откъде да знам кои,какво ще яде един ще яде кюфтета и кебапчета друг ще ми яде оная работа....""

Това неминуемо е отговор на въпроса:  ""Кажете какво ще си поръчвате""  ...или нещо в този смисъл.

Е, не мога да се стърпя да не припомня на г-жа/ца Марина Величкова по-горе приказките за клакьорството. Тя много добре знае че заведението си е еднакво пълно и че няма разлика м/у събота, неделя и празник. Така че простотията едно "уважаващо себе си" заведение да ти иска предварително да поръчваш менюто си остава с пълна сила. Не се наемам да споря дали господина наистина е говорил за "оная" работа, не съм бил там, а и както казах той вече няма възможност да се защити, но ако наистина го е казал, заслужили сте си го! Напълно!

И още нещо се сещам:  след като се е отнесъл така грубо с вас, сливи ли имахте в устата си, та не му отказахте резервацията, можеше и управителя да викнете даже, или на мобилния да му се обадите да ви каже какво да правите. А не да вземете парите на човека и после.... ни лук яли, ни лук мирисали. Че и лъжете на всичкото отгоре че парите са върнати!

Или май по-далаверка е било да приемете резервацията, да гушнете паричките и след това да го цакнете с асото от ръкава, та друг път да не бъде "такъв грубиян", хак да му е, нъл тъй!!! Това ли имахте в предвид като сте написала КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО, а, г-жо/це Василева!?

А че вгорчихте празника на още 15 души!? На кой му пука!!!

Ех какви сте ми жалки душици само!

ПП

Моля не оставайте с погрешното впечатление че още подсмърчаме за 50-те лева. Прежалихме ги още тогава, халал да ви са. Дано поне са ви стигнали за по един чорапогащник! Но пък получихме добър урок! А за следващите които ще бъдат прецакани....  ми да влизат по-честичко в този форум и да четат!!! Ние вече тъй правим, като се зададе празник.

не подкрепя мнението
Написано на 9 март 2010 20:03 ч.

Аз имам последен въпрос към господина и отказвам вече да споря.За човек ,който миналата година е имал проблем с ресторанта и казва че няма да стъпи вече там, мннннннооооогоооооо сте запознат !Казах ,че няма да споря с Вас ,но Вие ме предизвиквате!Отговаряте на другите и пак пишете ,че аз съм излъгала!Много Ви моля!Пак бяхме там и сряда и събота!Супер обслужване,супер кухня,супер оркестър!Това за нас е втори дом!Аз ли знам какво са ме карали да поръчвам или не са ме карали?А Вие за човек който не понася  ресторанта откъде знаете?За мен сте човек който не приема чуждото мнение!Дори да се е случило това което казвате от един клиент не мисля,че е правилно така да се оплюва заведението!Погледнете гласувалите и попитайте други хора какво мислят,но Вас това не Ви интересува!Интересува Ви само да бълвате глупости!Разбрахме Вашето мнение,Благодарим Ви!Сега в петък когато отидем освен да накарам всички/много сме а и сме приятели/каито си ходим там да пишат тук! Вие господине пишете каквото искате ние пак ще сме там,пак сте си хапваме,пак ще си пийваме,пак ще си слушаме ,,Млади ритми''  ,а Вие си злобейте в форумите!

 

Борислав…
подкрепя мнението
Написано на 10 март 2010 15:48 ч.
Г-жо/це Величкова, 3 (ТРИ) пъти прочетох поста Ви, във всяка Ваша дума, във всяко Ваше изречение се вторачвах и се опитвах да открия въпроса, който ми задавате за последно, но ВЪПРОС така и не открих!!!  Какво ме питате  г-жо/це Величкова!!!???  Дали съм мннннннооооогоооооо  запознат!?  С какво да съм много запознат!? Освен това, бихте ли ми посочила моето изречение, в което Ви обвинявам в ЛЪЖА!? Като, естествено, преди това се опитате да проумеете разликите между КЛАКЬОРСТВО и ЛЪЖА!  Да,  г-жо/це Величкова, Вашите постове ми приличат   на  КЛАКЬОРСТВО! И на какво друго да ми приличат след като аз се оплаквам за КОНКРЕТНИ неща - за това че ни карат предварително да поръчваме менюто, за това че ни излъгаха с резервацията, за това че ни откраднаха парите, за това че ни ПРОВАЛИХА празника - а Вие в първите Ви два поста ме опровергавате със общи приказки - колко хубаво сте си изкарвали, колко добра била кухнята и пр. и пр.  но нито и намек за КОНКРЕТНИТЕ ми обвинения.  Нещо повече:  използвайки думи като:  "искам да опровергая...." ,  "АБСОЛЮТНО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА..."  Вие и г-жа/ца Балабанова едва ли не ме обвинявате в лъжа, демек нищо такова не се е случило! Поне с такъв смисъл са пропити вашите изказвания. Е, за какво друго да си помисля, освен за клакьорство!?  Но.... слава Богу, завесата леко се повдигна благодарение на г-жа/ца Василева и г-жа/ца Славчева. От глупост ли, от що ли, но двете косвено си признаха за издънката си. Достатъчно е само да имате възможността да четете м/у редовете на техните писания и да ги съпоставите с моите! Именно затова Ви намесих повторно в последното си изказване за да разберете най-сетне, че това което казвам е абсолютна истина. Истина, за която Вие твърдите, че не е! Твърдите го с думи като:  "искам да опровергая...." ,  "АБСОЛЮТНО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА..."   и пр.Казвате че Вас не са ви карали да поръчвате предварително. Ми добре, вярвам ви! Още повече щом като ресторанта ви е като втори дом....  лошо няма. ВЯРВАМ Ви!!! А Вие на мен ще ми повярвате ли че на нас пък ни искаха предварително да избираме менюто?  Вероятно НЕ! Сигурно не ми вярвате че изобщо сме направили резервация!!!??? Сигурно не ми вярвате че ей така самоволно ни я отмениха!!!??? Сигурно не ми вярвате че не ни върнаха парите!!!??? Сигурно не ми вярвате че ни провалиха по този начин празника!!!??? Ако е така, то върнете се малко по-нагоре и прочетете (ама ВНИМАТЕЛНО този път) какво са написали г-жи/ци Василева и Славчева!!!Г-жо/це Величкова, хайде само за момент да забравите пристрастията си и да се опитаме да си представим един виртуален, но пък и напълно възможен сценарий:Вие имате кръгла годишнина от сватбата и решавате да я отпразнувате не във втория Ви дом, ами в някое друго заведение, за което не само сте слушали добри отзиви но и няколко пъти сте се убедила в истинността им. Та правите си Вие резервация в това заведение, 10 дена предварително (за по-сигурно!), трескава подготовка, нови тоалети, прическа, гостите (20 души примерно) са поканени, датата е съобразена със всички поканени и пр. и пр. Предния ден преди събитието се сещате (щото нали в България няма нищо сигурно!), по-скоро протоколно отколкото преднамерено, да проверите и да потвърдите (макар че не би било необходимо, все пак дали сте капаро!) Вашата резервация. И..... О, УЖАС!!! Оказва се че НЯМАТЕ резервация!!! ""Ама как така!!!??? Нали ви дадохме капаро!!! Нали предварително поръчахме менюто!!! Нали ни записахте в книгата за резервации!!! Аз лично видях като ни записвате!!! Дайте да погледнем в тетрадката!!!"" След което Ви носят тетрадката и....мдааа, Вашето име наистина е записано вътре. Но сега е ЗАДРАСКАНО!!!   ""Ама как така, защо сте ме задраскали!!!??? Ами Госпожо, то е ясно като бял ден - защото РЕЗЕРВАЦИЯТА ВИ Е ОТМЕНЕНА!!! Ама как така, кой я е отменил!!!??? ЗАЩО!!!??? Ми не знам Госпожо (както виждате държат се с Вас любезно и учтиво!), не мога да Ви кажа, Вие или някой от вас я е отменил!!! Не е вярно, никаква резервация не съм отменяла, нито аз, нито съпруга ми!!! Не знам, Госпожо, в тетрадката името Ви е задраскано, а за нас това означава, че резервацията Ви е отменена!!!"" От получения шок Вие не знаете къде се намирате и не знаете дори какво да отговорите. Тръгвате си и чак на вратата се сещате да попитате за капарото.  ""А какво става с капарото, няма ли да ми го върнете!!!??? Госпожо (отново любезно и учтиво!), факта че името Ви в тетрадката за резервации е задраскано, означава че парите са ви върнати!!!  Ама как така, аз не съм получавала пари от вас, нито съпруга ми!!!???"" Следва невинно повдигане на рамене от страна на служителката и тъпи обяснения от сорта на: ""ми не знаааам, ми не съм била аз на смянааа......""  и прочие тъпи оправдания. Както и да е. Да спестим по-нататъшните подробности. Важното е че оставате на сухо и това много повече Ви вбесява отколкото наглата кражба на парите. Ами сега какво!!!??? Вкъщи няма място за 25 души, къде ще търся ресторант със свободна маса за 25 души!!!??? Утре, събота вечер, когато всички добри заведения са пълни!!!??? А и на всичкото отгоре и ресторанта да е добър, не някоя долнопробна квартална кръчма с долепена гумаджийница до нея (спокойно, не подскачайте, не визирам "Бунара" в случая)!!!  Както и да е, да приемем че все някак си сте се справили със ситуацията, не е важно как, важното че сте се справили.  Конкректно във Вашия случай Вие си имате втори дом, както казахте по-горе. От "Бунара" все биха измислили нещо.  Въпреки че дълго ще я помните тази годишнина.  По важно е продължението на сагата.  След няколко дни, след като още Ви е трудно да преглътнете незаслужено нанесената Ви обида, Вие решавате да дадете гласност на вашите премеждия, още повече че съвсем не са изолиран случай в отношенията м/у заведенията и клиентелата в България. Форуми като този не са се появили ей тъй, безпричинно! Та пишете Вие във някой форум - този или друг - как еди кое си заведение ви е провалило празника, как са ви ограбили, в яда си (който още Ви "държи влага") пишете и неща които нямат отношение към случката и които иначе не бихте написала (така както аз написах за музиката в "Бунара" и за която най-много всички ме "емнаха". Ами ако не бях писал нищо за музиката!?). И какво става след това!? Един през друг започват да се прескачат в надпреварване да Ви "ОПРОВЕРГАВАТ",  с "АСОЛЮТНО НИЩО" написано от Вас не са съгласни, заведението било много добро, кухнята отлична, обслужването и то отлично, оркестъра перфектен и т.н. и т.н. Вие обаче продължавате да твърдите, че заведението ви е провалило празника, че ви е откраднало парите, защото в края на краищата именно поради този факт (празника, парите) сте огорчена и пишете в този форум. И пак същите хора се впускат да Ви обясняват, че не сте права и пак кухнята....,   музиката....., обслужването.... и никой от тях нито за момент не обелва и думичка конкрекно по Вашите обвинения. В един момент Ви "светва лампичката" че всъщност много е вероятно тези хора да не са нищо друго освен подставени лица, по митингите на такива хора им викат КЛАКЬОРИ. Достатъчно е само в този форум да пообиколите и други теми за заведения, хотели, туристически агенции и други и да се убедите че не говоря празни приказки. Още повече че един от вашите критици откровено си признава че ще повика (явно след петък ще е!) дружината да пише тук и да Ви опровергава!!! Накрая, за Ваше щастие!?, се явяват един или двама, които съвсеем лекичко, с половин уста и с недомлъвки "признават" че "нещо се е случило" за да Ви задраскат в тетрадката.  "Оправданията" им са направо смешни, ако не и трагични. Била сте задраскана защото, видите ли, Вие или този, който е правил резервацията се държал грубо с целия персонал. Оправдания на ученичка в първи клас. И на всичкото отгоре същата личност Ви казва, че "е време да порастнете"!!!??? Боже, каква наглост!!!  Не стига това, ами друг пък Ви дава съвети да не ЗЛОБЕЕТЕ по форумите, сякаш да се оплачеш от някаква несправедливост е злобеене!?  Трети пък откровено Ви обижда с нещо от сорта на: ""......а Вие имахте ли "оная работа",за която споменавате срещу 50лева???""  Какво да му отговориш на такъв човек!!!??? Жалка работа!!! Е, г-жа/це   Величкова, дотук с виртуалността!  Надявам се най-накрая да сте разбрала за какво става дума.  А сега ще Ви попитам, съвсем конкретно (за разлика от Вас, която ми задавате въпрос, ама не става ясно какъв!):  Вие г-жо/це   Величкова  можете ли само за момент да се поставите на мое място и ако ДА, то как Вие бихте се почувствала и как бихте постъпила!?  Само за кратко забравете че става въпрос за втория Ви дом, ами за някое друго заведение, примерно "Добро",  "Дивака", "Сите Българи",......  което и да е, все едно.  Та как бихте се почувствала след такива нападки, какво бихте им отговорила!?   И още нещо Г-жо/це Величкова,  в петък като се съберете пак в Бунара, хубавичко ме обсъдете, може и задника да ме засърби даже, кажете там: ""Абе има там един Василев във форума за кошмарни заведения, голям простак е, обижда любимото ни заведение, пише абсолютни лъжи и глупости, дайте всички заедно да пишем против тоя тъпанар"".  Няма що, голяма услуга ще направите на заведението. И после пак пишете че не сте клакьори!!! А тези, които си ползват главата не само за равновесие нека да четат. И да си правят изводите!!!  
м
не подкрепя мнението
Написано на 29 март 2010 14:20 ч.
Здравейте,искам само да кажа,че от доста време работя по заведения и почти навсякъде когато има резервация за повече от 10 човека е с предварително меню,най-малко за да не чакате около 2 часа за поръчките си.Ако се замислите малко как се изпълняват бързо и качествено поръчките на около 20 човека наведнъж?
MERI
Написано на 15 май 2010 11:26 ч.
Посетих въпросното заведение за първи и последен път. По принцип с колегите празнуваме в р-т "Св. Георги", също в жк. Надежда. Въпросната вечер там имаше частно парти и по стечение на обстоятелствата отидохме в "Бунара".  Искам да споделя, че  обстановката, оркестъра , обслужването и като цяло атмосферата в заведението е на ниво НУЛА. НАПРАВО УЖАСНО ПРЕЖИВЯВАНЕ . ПОКРИВКИТЕ МРЪСНИ, ТОАЛЕТНАТА ГАДНА И ТЯСНА ОБСТАНОВАКАТА КАТО В СОЦ.РЕСТОРАНТ , ОРКЕСТЪРА - ГРАЧЕЩИ, ОБСЛУЖВАНЕТО ПОД ВСЯКЪКВО НИВО. ПЕВЕЦА - СМЕШНИК КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ  И ДА ПРАВИ НЯКАКВО ШОУ. КАТО НАЙ- ГАДНАТА ВЕЧЕР. УЖАС. НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ НИКОГА НИКОГА.
цветан…
Написано на 18 юни 2010 01:15 ч.

Уважаеми , бъдете така любезни когато пишете да изразявате мнението си грамотно без правописни грешки

не подкрепя мнението
Написано на 2 август 2010 17:17 ч.
MERI,Ти едва ли можеш да разбереш дали някой пее добре, след като дори не пишеш грамотно!
Б. Василев
подкрепя мнението
Написано на 14 август 2010 20:43 ч.
Маринкееее, Маринкеееййй, а какво да кажем за теб чадо, дето не можеш и да четеш и един смислен въпрос да зададеш, а!? От тази вкусна храна и прекрасна музика се затъпява, тъй да знаЙш!!!
не подкрепя мнението
Написано на 14 август 2010 21:11 ч.

ХА-ХА!Извини ме г-н Василев, не мой съм гениална като теб!Смях!

Б. Василев
подкрепя мнението
Написано на 15 август 2010 12:48 ч.
Ми естестествено че не можеш! Както казах, от някои неща се затъпява :)   Пък и няма как всички да сме еднакви!
не подкрепя мнението
Написано на 26 август 2010 14:19 ч.
здравейте, бунара не е ресторант... а кръчме с музика....ако ви се ходи на ресторант то това не е....остатък от.... прехода   .... за ресторант има изисквания... но за кръчме ...става...
не подкрепя мнението
Написано на 18 септември 2010 18:01 ч.
tam e super qkooooooooo!!!
Написано на 18 септември 2010 18:10 ч.

Iskam da vi kaja ,4e tam obstanovkata e syper qka i personala e liubezen ,az hodih predi dve ve4eri ,dosta kusno otidohme orkestyra tykmo si trygva6e,ama nikoi ne ni e vinoven,4e otidohme kusno.Pevicata mi napylni du6ata ,mnogo hubavo pee i cqliq orkestyr e prekrasen .6te hodq pak s nai-golqmo udovolstvie,koito ne go haresva ,prosto da ne hodi.Pevicata mi stana liubimka,mnogo lu4ezarno momi4e i krasivo:)

Nadejda
подкрепя мнението
Написано на 9 октомври 2010 11:37 ч.
Абе това е мизерна квартална кръчма която се посещава от най-дивите селяни на кв.Надежда. Оплакващия се какво очаква??!!
Написано на 23 октомври 2010 20:01 ч.
   Хора искам да Ви питам нещо!Вие големи и зрели мъже и жени ли сте или сте деца?Та Вие спорите като 5 годишни деца!Нали тази тема е създадена за да може всеки един от нас да си каже мнението за този ресторант,кръчма или бардак (зависи кой как го казва).Тук виждам,че момчето(мъжът) не е доволнен от тази кръчма и виждам,че има защо може би и аз бих се чувствала по този начин ако мойта резервация бъде отменена и въпреки всичко не ми бъдат върнати и парите.В интерес на истината и на мен също ми се случвало "на един мой рожден ден една от сервитьорката не се държа много любезно,но въпреки всичко аз отново и отново отивам там,защото това беше само един път,оплаках се на шефовете и те и направиха забележка след това нямах проблеми".   Но тук също и ще си защитя кварталната кръчмичка(или както се изрази Nadejda "Мизерната квартална кръчма "), дали защото съм пропаднала надежденска селянка или просто си имам мнение по въпроса,но до сега единственото ми оплакване е това свързано с рождения ми ден,но иначе като цяло съм доволна от всичко.Според мен навсякъде стават грешки и може би Твойта случка е било точно грешка и не е било умишлено направено,но това единствено и само си го знае персонала.Да гадно е,че се е получило така,но не мислиш ли,че си малко корав в думите си,не смяташ ли,че реагираш малко по спонтанно отколкото трябва?(разбира се само питам) Колкото пъти до сега се съм ходила на ресторанти,кръчми и съм правила резервации  за повече от 20 човека винаги са ми искали задължително предварително меню(това е нещо като сигурност,че вие няма да отмените резервацията в последния момент или няма да дойдете,поне аз така мисля),но в интерес на истината никога до сега резервацията не ми е"ЗАДРАСКВАНА".Защо просто не дадеш втори шанс на това мизерно квартално кръчме може да си по доволен от предния път,защото все пак нали сме хора и можем да правим и компромиси(и дори да прощаваме),защото никой не е безгрешен.Не мога да твърдя,но мисля,че и двете страни имат вина в дадената случка,защото винаги проблема е двупосочен!П.С.Съжелявам ако правописа ми е неправилен и някой не е съгласен с мен,но все пак това си е мое мнение по този въпрос! :) И недейте да нападате всеки,който изразява и полужително мнение за Бунара все пак всеки е различен и си има собствено мнение! :)
РАДО
Написано на 23 ноември 2010 15:12 ч.

Посещавал съм заведението 2-3 пъти.Млад човек съм,обичам купоните и веселбите,чалгата и кючеците,но това което се случва във въпросното заведение е пълна цигания.Особено оркестъра.Явно певеца се самоуспокоява ,че дерейки гърло и опъвайки жили може да  компенсира липсата на гласови данни.Но пък за сметка на това не пропуска клиент на който да "ПОПЕЕ" на уше и докато не получи задоволително възнаграждение за положените усилия - не оставя горкия човек на спокойствие.Не бих препоръчал заведението на приятели ,освен ако ги кефи два дена след това главата да им гърми и да дават заето.

 

Cveti
Написано на 1 декември 2010 19:59 ч.
Na koito ne mu haresva da ne hodi, a na drugite VESELO izkarvane.
Написано на 7 декември 2010 21:53 ч.
аз лично не съм ходила в този ресторант, но майка ми го е посещавала с приятелки и има много добро мнение1, а тя е жена която не ходи в долнопробни заведения. бих искала да попитам хората, които посещават Бунара често, ако реша да празнувам нова година с още една приятелка какъв е куверта?
Написано на 9 декември 2010 22:56 ч.
много Ви благодаря за информацията, Марина
не подкрепя мнението
Написано на 12 декември 2010 23:12 ч.

Пак заповядай!Разгледай и това ако желаеш!

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/OrkMladi-Ritmi/104293466291124

Б. Василев
подкрепя мнението
Написано на 14 декември 2010 13:55 ч.
До Алия Камел!Виж сега скъпа Алия, ако си изчела всичко писано по-горе, и ако вникнеш в написаното лесно ще си извадиш заключението кои са зрелите мъже и жени и кои са децата. За такива люде като Марина Величкова, Мира Балабанова, Надя Василева, Силвия Славчева и прочие освен че хората ги наричат клакьори, игумена на Земенския монастир го е казал много точно: "ТИ ГО КРЪЩАВАШ, ОНО ПЪРДИ"! Ще ме прощаваш за израза.Сто пъти обяснявах ПОДРОБНО от какво ТОЧНО не съм доволен (да не го обяснявам пак!), а тия дребни душички се хвърлят да ми обясняват съвсем отвлечени неща, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО с моя случай! Храната била супер, обстановката била супер, оркестъра бил супер....Алия, виждам че имаш достатъчно акъл и добра логика, личи си че си прочела всичко по-горе, кажи ми моля те, видя ли някъде да съм писал нещо за храната, за обстановката... Единственото нещо, за което може някой да ме обвини е, че се изказах малко остро за музиката. Но в някой от следващите си постове написах нещо, което трябваше да прозвучи ПОНЕ като извинение, относно музиката. Тъй че би трябвало да ти се изясни кой се държи като зрял, и кой като дете. Сега кръчма ли е, бардак ли е въпросното заведение всеки да си вади заключението в зависимост от това какво е прочел тук или е видял с очите си. С теб някаква сервитьорка не се е държала културно!? Това може да се случи във всеки един ресторант в България, че и в чужбина. И това не е достатъчна причина да се плюе по заведението. Разликата е само в това, че в България на сервитьорката няма да й направят нищо, а в белите страни ще бъде уволнена на секундата!!!  Виждал съм го с очите си! В Англия в една бирария след кратък разговор м/у клиенти и собственик сервитьорчето си съблече престилката и си излезе през вратата. Всичко трая около 30 секунди! Но Алия, съгласи се, че лошото държание на някаква сервитьорка не е същото като да ти провалят празника и да те ограбят!Казваш, че за 20 и повече души и на теб задължително са ти искали предварително меню. Друг преди теб ("м") го казва същото!  Хайде нека да си изясним нещо: когато резервацията е за 20 (и повече!) души, това вече е частно парти, абитуриенстко изпращане, сватба и пр. За заведения с капацитет от ранга на Бунара това означава на половина или повече напълване на заведението. В такъв случай е напълно нормално да ти поискат предварително да поръчаш менюто.  Първо за удобство на персонала, и второ (най-вече!) така поръчващия минава по-тънко а и сметките накрая излизат по-лесно! И още нещо: НЕ ПОРЪЧВАНЕТО НА МЕНЮТО Е ГАРАНЦИЯ, ЧЕ НЯМА ДА ОТКАЖЕШ РЕЗЕРВАЦИЯТА, А КАПАРОТО! Така е по целия свят!Но ние не бяхме нито 20, нито повече души, а 4-5 (ЧЕТИРИ-ПЕТ!) семейства, умножено по 2 означава 8-10 души!!! В почти същия състав сме ходили и по други заведения и НИКЪДЕ освен в Бунара!!! не са ни карали предварително да поръчваме менюто. Това си е абсолютна простотия! А да не казвам, че и без резервация сме се "изтърсвали" в някои ресторанти. И обслужването не е било по-различно (по отношение на скоростта!) отколкото с резервация. Да изискваш предварително меню за 8-10 човека НЕ Е НИКАКВА "ГРИЖА"  за бързо и качествено обслужване на клиента (както "м" се опитва да ни внуши!),  а създаване на собствено удобство на персонала и най-вече готвача да "натрака" набързо 10-те еднакви порции с еднакви съставки и да седне м/у касите с бира да си пафка цигара. Освен това и така се пести от продукти (и съответно пари!) -  къде къде по-лесно е да накупиш и да държиш на склад 3-4 артикула за салатите (примерно!) отколкото 10-15! Имал съм известен допир и с този бранш, та знам. Да, ама така не се гради имидж на "прекрасно" заведение!!!Алия, нека ти разкажа една случка отпреди няколко години в един друг ресторант и тая случка ще ти я съпоставя с една друга случка, която ми се случи в същия този Бунар, но преди злощастния празник. Значи празнуваме рожден ден в известен столичен ресторант със СръПска скара. Бяхме 16-18 човека, почти 2 пъти повече отколкото във "великия и прекрасен" Бунар, но всеки си поръчваше това което му се яде и пие, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХМЕ С РЕЗЕРВАЦИЯ!!!! Но това м/у другото, де!  По-интересното следва. Бях ял вече "плескавица" и ми се искаше да опитам нещо по-различно, но не можах да си харесам. Затова помолих сервитьора да избере вместо мен. Той ми препоръча.... не помня вече какво, помня само че свъшваше на "....по Белградски". Въобще не ми хареса! Имаше някакъв странен вкус, нещо като на равалено ядене, ама не съвсем. Помислих си че просто яденето е такова и че сърбите имат извратен вкус. Хапнах малко оттук, оттам и бутнах чинията настрани. Сервитьора ме видя и ме попита не ми ли харесва яденето и защо. Обясних му най-чистосърдечно. Той доста се зачуди и отиде в кухнята. След 15-20 минути се върна и ми донесе друга порция. "Опитайте я тази, господине!" Опитах я. "Ааааа, това вече е друго!" - рекох.  Постъпих достатъчно джентълменски и не го попитах какво й беше на предишната порция. Пък и едва ли щеше да ми каже истината. За мен беше по-важно, че ми хареса постъпката, хареса ми отношението към мен като  клиент. В края на краищата гаф може да се случи във всяко заведение, но по-важното е как ще се излезе от такава ситуация! Излишно е да споменавам че "развалената" порция не беше платена!Да се върнем сега на Бунара и да видим какво се случва при почти идентична ситуация!Келнерката ми носи бира, "Шуменско", от тези дето сам си отваряш капачката, като в рекламата:) Няма да казвам колко пъти вдигах ръка и колко пъти девойчето ме подмина като крайпътен знак, въпреки че ме виждаше. Може и да е била същата, която и с теб се е държала некултурно!? Тааа, отварям си аз бирата, но не се чува характерното "изсъскване". Опитвам я... имаше вкус на.... сещаш се;) Следват още безброй вдигания на ръце и подминавания. Накрая идва и й казвам за проблема. Познай какво стана! Точно така, НЕ МИ Я ЗАМЕНИХА!!! Поръчах си друга, А ТАЗИ СИ Я ПЛАТИХ!!!Предишния път пък един от нас по невнимание събори една чаша. Веднага (чак да се учудиш на скоростта й!!!) дотърча келнерката и със събрани вежди попита: "А М И С Е Г А К О Й Щ Е П Л А Щ А" !!!Таааа, драга Алия, да обобщим сега с две изречения:ПЪРВОТО заведение гради имидж като НЕ ТИ ИСКАТ предварително меню, сервитьорите през 5 минути сменят пепелниците, същите тия сервитьори идват веднага при теб, като дори не си вдигнал ръка, а само си ги потърсил с поглед, в случай на гаф моментално и дискретно решават проблема - ЗА ТЯХНА СМЕТКА (въпросната порция струваше около 8 лева!)! КЛИЕНТА ВИНАГИ Е ПРАВ! ДОРИ И КОГАТО ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО Е СГРЕШИЛ!!!ВТОРОТО заведение гради имидж, като ТИ ИСКАТ предварително меню, късметлия ще си ако поне веднъж ти сменят пепелника, ръкомахаш като регулировчик, но келнера се прави, че не те вижда, случи ли се гаф, за твоя сметка си е (бирата струваше "леф и пеесе"!!!) И не на последно място във важен момент те проваля, а на всичкото горе и те ограбва! Не случайно сравних точно тези две заведения - обстановката, храната и музиката са почти идентични, само дето ПЪРВОТО е с маааалко по-голям капацитет, няколко маси!Но разликата в качеството на обслужването е ОГРОМНА!Всъщност аз в Бунара не съм стъпвал повече от година и половина, пък няма и въобще повече да стъпя, а междувременно нещата може и да са се променили към добро, примерно ако са сменили персонала, но силно се съмнявам, особено ако собствениците са същите. Ако те  бяха печени нямаше да се случват тия простотии. Рибата се вмирисва откъм главата!Така че, Алия, не искай от мен да "давам втори шанс" на Бунара, достатъчно съм се напатил.  Нелюбезно отношение на сервитьорите!? Дадох им един шанс!  Счупена чаша, изветряла бира за моя сметка!? Пак им дадох шанс! Провалиха НИ празника, ограбиха ни!? Пак ли да им дам шанс!? Мерси!П.С.Гледай сега как ще наскачат и Марина Величкова, и Мира Балабанова и сие да обясняват че АБСОЛЮТНО НЕ СА СЪГЛАНИ С МЕН, че аз лъжа, че нищо тако не се е случило, че Бунара е техен втори дом, че кухнята е прекрасна, че оркестъра е велик, персонала още по-велик и т.н. до без край! Не ми се спори с тях, явно критериите им за "прекрасно" заведение силно се различават от моите. 
не подкрепя мнението
Написано на 15 декември 2010 12:32 ч.

Няма да ,,скачам'', казах мойто мнение ,ОЦЕНЯВАМ СПОРЕД ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ ПОЛУЧИЛА ТАМ И КАК СА СЕ ОТНЕСЛИ КЪМ МЕН!!!Този въпрос за мен е приключен!!!

САМО ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ДА ВНИМАВАТЕ КАК СЕ ИЗКАЗВАТЕ ЗА МЕН , ГОСПОДИНЕ , ДОРИ НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ!!!НЕ МЕ НАРИЧАЙТЕ ,,ДРЕБНИ ДУШИЧКИ'' И ТН..................МИСЛЯ ,ЧЕ НЕ Е УМЕСТНО ДЪРЖАНИЕТО ВИ...НЕ ЗНАЕТЕ НИТО КОЯ СЪМ,НИТО КАКВИ ЗАВЕДЕНИЯ ПОСЕЩАВАМ ,НИТО КАКЪВ СОЦИАЛЕН СТАТОС ИМАМ ........ВИЕ ПРОСТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ!АЗ НЕ ВИ ОБИЖДАМ,КОМЕНТИРАХ ЗАВЕДЕНИЕТО........НЕ МИСЛЯ ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА СЪДИТЕ ЗА МЕН САМО ОТ НЯКОЛКО ПОСТА......НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАТЕ ДОРИ!ВИЕ САМО БЪЛВАТЕ ЖЛЪЧ,ПО ЗАВЕДЕНИЕТО ОК,НО СЕГА ЗАПОЧНАХТЕ И ПО ХОРАТА!

Та както казах ,този въпрос за мен е приключен....,,разни хора,разни идеали,,........

Не се хабете да ми отговаряте,защото просто няма да влизам повече тук,за да ме оценяват някакви хора като Вас,кой питам Ви даде право да ме обиждате?Кой сте Вие?За кой се помислихте?

Приятно писане и злобеене от мен Ви желая!

Борислав…
подкрепя мнението
Написано на 19 януари 2011 15:40 ч.
Е уж няма да скачате, пък като чета по-долу виждам, че скачате и то чак до тавана, г/жо/це Величкова! ............................................................................................Напротив, напротиииив... обидихте ме, обвинявайки ме в лъжа!И освен това МОГА да съдя за Вас от няколко поста в които не сте построила граматически правилно почти нито едно изречение. Да не говорим и че пишете думите така, както и ги чувате. Един прост пример (от многото!): пише се "статУс".  Опитах се по най-простия начин да обясня КОНКРЕТНО от какво се оплаквам, но Вие за 30 поста не "вдянахте" изобщо за какво става въпрос!Тааа.... заключението ми за Вас е, че сте достатъчно ограничен и  неграмотен човек, за да нямам и най-малкото желание да Ви познавам!Приятен престой в Бунара за цялата 2011-та, че и за 2012-та също! За по-нататък не знам.....
georgi
не подкрепя мнението
Написано на 29 януари 2011 18:34 ч.
nz kolko pati ste hodili v restorant bunara no e mnogo gotin  i stavat golqmi kuponi seki petak i sabota e palno i ne sam vidql do sega nqkoi da se oplakva mai ste samo vie 
не подкрепя мнението
Написано на 27 февруари 2011 22:28 ч.
DOBRA VE4ER NA  VSICHKI  ISKAM DA DAM MOITO MNEIE ZA RESTORANT BUNARA  ZNA4I AKO IMA  NEDOVOLEN  OT RESTORANT BUNARA ZNA4I NERAZBIRA OT ISTINSKA KUHNQ  I  HUBAVA MUZIKA  SHTOM NE E DOVOLEN DA SI SEDI NA SELO  I DA NE PISHE GLUPOSTI ZA  TOVA PREKRASNO ZAVEDENIE
Milen
не подкрепя мнението
Написано на 13 март 2011 01:50 ч.

Sajeliavam za Latinicata !

Iskam samo da izskaja mnenie za muzikata v Bunara .

Dokato Rumen be6e jiv-bog da go prosti zavedenieto ima6e nikakav stil i podarja6e dobri muzikanti ! Ot kakto doidoxa tezi za koito "muzikat" 6te e mnogo presileno da se kaje ne pose6tavam tova zavedenie - edno e da pravi6 muzika profesionalno i savsem drugo da se opitva6 i kato ne stava da go prevarne6 v tsirk !

подкрепя мнението
Написано на 13 май 2011 12:04 ч.
Здравейте!За това подобие на ресторант мога да кажа само "ОТВРАТ".Ей няма таква изпростяла държава като нашата, в която е нормално певецът да се качва на масата на клиента и да куфее. На какви препарати е не знам, но са много силни и със странични действия. Засилихме се към Свети Георги, но нямаше места и хайде в другия Хоре Маг. Та влизаме, сядаме си, поръчваме си храна.По едно време единия певец откри вечерта с някаква песен, може и сръбска да беше, което няма спор- получи му се.Изпя си песента и от там като се почна "купона", няма спирка.Другия певец взе микрофона и гле'й какво става.То не беше викане, крещене... пееха се песни с текс от рода на "немоаа се запра", "дай, дай,дай","стъпи, удри". Караше една мелодия по 20-30 мин. Още много може да се напише по темата, но нямам толко свободно време.НЕ го препоръчвам!!!Лек ден!
не подкрепя мнението
Написано на 4 септември 2011 20:18 ч.
Като не ви харесва музиката просто не ходете там! 
не подкрепя мнението
Написано на 18 ноември 2011 18:54 ч.
V bylgaria vsi4ki razbirame ot vsi4ko??/Kompetentni sme...za vsi4ko,vseki i tn....? E da ma nee taka?Wnimatelno pro4etox...oplakvaniqta na edna gospoja..4e sa i iziskvali PREDVARITELNO MENU.....t.e da pory4at pone salatite.....?Mila gospojo   towa s predvaritelnata pory4ka se pravi..kolkoto i dane vi se vqrva za va6e ulesnenie..,,,,....?Da za vashe ULESNENIE...za6ttoo gospojo kato se isipete 10 4oveka ili 15    i ako ima o6te edna masa 10-15 4oveka...vsmesto da otidete i da sednte s slatkata i rakiikata..vie 6te 4akate...50 min za6ttoto nqma zavedenie koeto..da mu poru4a6..30 salati..i da ti gi izdadyt,....za 10 min...nqma takovaaaaaaaaaaaa?Ama nali ste selqni.....i ot kade da gi znaete tezi ne6ta....xorata gledat da vie udobno..i komfotrtno...da vi e dobre  evie se oplkvate......raberete...taka s epravi..........
Георги…
не подкрепя мнението
Написано на 3 февруари 2012 14:52 ч.
Ейй гламчо като не ти харесва не ходи аз пък бях там и ми хареса много !!!
Борислав
подкрепя мнението
Написано на 18 февруари 2012 09:07 ч.
Оххх, много Георгевци, много нещо! До последния: Гошкаааа, ами че аз съм написал бе мамин, татин, златен - не съм стъпвал там, няма и да стъпя повече! Чети бре момко, чети!!! ..................................................................................................... И за да не прекъсва процеса на затъпяването ти, поздравявам те с това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=F6IOiyQTJjg&feature=player_embedded#!
подкрепя мнението
Написано на 18 февруари 2012 17:17 ч.

ОТ 18.01.2012 в Бунара работят други хора и нещата са супер знаят какво правят.Телефона за резервации е нов 0878 250 212 ЗАПОВЯДАЙТЕ И СТЕ СЕ УБЕДИТЕ САМИ.

MAX
Написано на 27 февруари 2012 15:08 ч.
Само да спомена, че и на мен съсипаха петдесетия ми рожден ден. Купонът ми беше за 19.30 ч., но след сервирането на салати, предястя питиета и т.н., вечерята беше поднесена чак след 22.00 ч., когато голяма част от гостите ми вече се бяха изнесли. Сред тях и родителите ми на достопочтена възраст, поне да бяха хапнали. Естествено 10 дни преди празника и мен прецакаха да определя меню и понеже било предварително заявено, го сервираха и се наложи да платя "куверти" за всичките 20 гости. Никога вече няма да празнувам там, не и с компания и предварителна резервация!
подкрепя мнението
Написано на 12 март 2012 18:16 ч.
На 11 март 2012 (вчера ) около 03h аз и един приятел посетихме ресторант Бунара. Бяхме подпийнали и отидохме на кръчма ,поръчахме си бутилка водка Смирноф (,от която пихме по 2 -3 чаши) и няколко коли .Общо взето се забавлявахме ,поръчвахме си песни приятелят ми се познаваше с няколко от гостите и с певците от оркестър ''Млади ритми"в около 05h заведението се изпразни и ние си поръчахме сметката която беше 73 лв .Приятелят ми остави 50 лв на масата ,които бяха взети от сервитьорката и ме прати до апартамента му за да донеса още пари .Аз отидох и му дадох още 100 лв , който той даде на бара на сервитьорката ,НО (защото решиха че сме мъртвопияни и незнаем каде се намираме ) изведнъж се появи един пълен мъж (който предполагам е собственика на заведението )и един нисък набит мъж с брадичка ''катинарче'' ,който настояваха да платим сметката още веднъж . ИСКАХА ОЩЕ ПАРИ ! Ние разбирасе отказахме .На никой няма да му е приятно да плаща една и съща сметка няколко пъти . След което те започнаха да ни блъскат ,псуват и ругаят по най-вулгарен начин.Изблъскаха ни пред заведението и кавгата продължи ,при което се намеси една от сервитиорките  и ние си тръгнахме жестоко обидени но минута по късно ,когато се бяхме отдалечили на разстояние от ресторанта до нас спря джип (тъмно син или тъмно зелен)от който излезнаха 4ма човека (2ма от който бяха пълния мъж и приятелят му с брадичката )който нападнаха моят приятел с юмруци и ритници и продължаваха да искат още пари да ни ругаят и обиждат ! След това аз звънах на 112 и за секунди буквално пристигнаха полиция и линейка . Прегледаха приятелят ми и ни разпитаха всички .По указание на органите на МВР ние подадохме жалба до 2 РПУ гр. София .Бяха задържани също пълния мъж(собственика или управителя ) и служителката на заведението .На тях им предстои досъдебно производство и привличането им като подсъдими в умишлено престъление (измама ,нанасяне на телесна повреда ,както и обида и злепоставяне) .Пиша този пост в форума с целта да спестя опасността от измама ,побой и унижение на други хора (сегашни или бъдещи клиенти на въпросното заведение ) . За достоветността на казаното по горе можете да проверите в бюлетина на МВР-2 Районно полицейско управление )за 11 март 2012
Иво Томов
подкрепя мнението
Написано на 21 ноември 2012 15:01 ч.

Бунара е трагедиа пълна ,изкат ми левче за тоалетната!?":

подкрепя мнението
Написано на 24 ноември 2012 11:05 ч.
nai  dobriq  restorant e  v  cqla  nadejda 
Написано на 27 ноември 2012 15:42 ч.
ИВО ТОМОВ-ИЛИ СЕ СКРИЙ И ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИЙ ЗА ЗАВЕДЕНИЕТО ИЛИ  ЕЛА ДА МИ ПОСОЧИШ КОЙ ПО-ТОЧНО ТИ Е ИСКАЛ ЛЕВЧЕ ЗА ДА СЕ ИЗХОДИШ!!!ЗАЩОТО АКО СИ НЯКЪВ КОМПЛЕКСАР :)-НИТО ЗАВЕДЕНИЕТО ТИ Е ВИНОВНО НИТО ПЪК ХОРАТА КОЙТО РАБОТЯТ ТАМ-ЗАЩОТО АКО НЕЩО НЕ ТИ Е НАРЕД В ЖИВОТА СИ ГО ОПРАВЯЙ-И НЕ ПЛЮЙ ПО ХОРАТА КОЙТО ИСКАТ ДА ПОСТИГНАТ НЕЩО-ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ ТИ СИ КОМПЛЕКСИРАН ;) ТЕ ПРОСТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОСТИГНАТ НЕЩО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ,НАЙ-ЛЕСНО Е ДА ПЛЮЕШ И ДА МРАЗИШ ЗА ТОВА ЧЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ КАКВОТО И ДА БИЛО-ПРОУМЕЙ ГО И СИ ЗАТВОРИ УСТАТА -А АКО СИ ТОЛКОВА НАХАКАН-ЕЛА ПРОСТО СПОДЕЛИ И ОБЯСНИ НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ВЪРНЕ,ПРОСТО ЕЛА И ГО КАЖИ В ОЧИТЕ А НЕ ТАКА ПОДМОЛНО-ПОПРИНЦИП СЕ ЯВЯВАШ С МЬШКО ИМЕ НО ПОСТЪПКИТЕ ТИ ИЗОБЩО НЕ СА ДА ЗНАЕШ:)))-КВО СТРАХ ЛИ ТЕ Е НЕ ЯДЕМ ХОРА САМО ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ!!! ;) ЕЛА И КАЖИ КАКВО ТЕ МЪЧИ,ЗАЩОТО ЯВНО СИ НЯКЪВ ПСИХИЧНО БОЛЕН АКО Е ТАКА ПРОСТЕНО ТИ Е -ИМА 10 ЧОВЕКА КОЙТО ОБЯСНЯВАТ ЧЕ ВСИЧКО Е СУПЕР ТАМ,А ТИ ГИ ОПРОВЕРГАВАШ-И ГИ НАСТРЙВАШ ЧЕ НЕ Е ТАКА-ОК ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ САМО ЧЕ НЕ НАЛАГАЙ ТВОЙТЕ ЛЬЖИ МИШКО!!!-ПАК ГО КАЗВАМ ЕЛА И СПОДЕЛИ АКО МОЖЕ ЩЕ СЕ РЕВАНШИРАМЕ,АКО НЕ СТОЙ СИ ТАМ КЪДЕТО СИ И СИ МИШУВАЙ И ПЛЮЙ ПО ХОРАТА ЗА ТВА ЧЕ НА ТЕБЕ НЕ ТИ ВАРВИ-КОМПЛЕКСАР!!!
Написано на 27 ноември 2012 16:08 ч.
ИЗВИНЯВАМ СЕ ГОСПОДИН- "Б.ВАСИЛЕВ" ОК НЕ ТИ ХАРЕСВА "БУНАРА"НЕДОВОЛЕН СИ ОТ ЗАВЕДЕНИЕТО ОК -ЗАВЕДЕНИЯ МНОГО В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ НО МОЛЯ ТЕ НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗАВЕДЕНИЕТО,ПЪК И НЕ ВЯРВАМ И ТИ ДА СИ ОСОБЕНО КРАСИВ КАТО ВЪНШНОСТ НИТО ПЪК ДА СИ ТАКЪВ ПИЧ КАТО КЛИЕНТ И ЧОВЕК ЗА КАКЪВТО СЕ ОБЯСНЯВАШ В ПО-ГОРНИТЕ ПОСТОВЕ, ТАКА ЧЕ НЕ ДАВАЙ МНЕНИЯ ЗА ДРУГИ ХОРА БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАШ И ТИ СИ КОМПЛЕКСИРАН СЪДЯ ПО ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ ЧЕ СИ ПОСТВАЛ ПО-ГОРЕ-И НА ТЕБ ЩЕ ОТГОВОРЯ ТАКА КАКТО И НА "ИВО ТОМОВ" ВМЕСТО ДА СЕДИТЕ И ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ,ЕЛАТЕ И СПОДЕЛЕТЕ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА-ПЪК МОЖЕ И ДА СИ ПРОМЕНИТЕ МНЕНИЕТО АКО НЕ ОК ДЕМОКРАЦИЯ Е ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ И ДА ГО ЗАЩИТАВА,САМО ВИ МОЛЯ НЕ ГО НАЛАГАЙТЕ ЕДВА ЛИ НЕ НА СИЛА!!! НА ХОРАТА КОЙТО ИМ ХАРЕСВА РЕСТОРАНТ БУНАРА НЯМА КАК ДА ИМ ПРОМЕНИТЕ МНЕНИЕТО -ИЛИ ПЪК ОБРАТНОТО НА ХОРА КОЙТО НЕ ИМ ХАРЕСВА БУНАРА,НЯМА КАК ДА ГИ НАКАРАТЕ НА СИЛА ДА ИМ ХАРЕСА-НЕ СТЕ МАЛКИ ДЕЦА НАДЯВАМ СЕ  ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ !!!
Невена…
Написано на 1 декември 2012 19:38 ч.
Много се радвам,че отдавна аз и моето семейство не живеем в България,защото простотията,която видях и чух в това заведение преминава всички граници.Мизерия,мърсотия и пошла вулгарност.Певците не пееха,те виеха като заклани,мучаха и просеха стотинки каго жалки подобия на музиканти.Хора,призовавам ви,никога не посещавайте такива места!Пазете се от тях!Те са вредни за вашия интелект.
Mira
Написано на 10 декември 2012 14:32 ч.
Обслужването е под всякаква критика,брутално и системно надписвне на сметки и арогантно отношение!!!
подкрепя мнението
Написано на 27 декември 2012 15:39 ч.
Привет на всички нощни птички...Аз пък с чисто сърце подкрепям ресторанта,защото в него се чувствам в свои води.Миналата Коледа бяхме там и сега на 29.12 също ще си направим там банкета..по женски.Не съм съгласна с това,че е лошо заведение или надписвали сметките,защото ходим ЧЕСТИЧКО и не сме забелязали такова нещо..даже напротив.Обстановката не е луксозна,но все пак това е квартално заведение и на нас не ни трябва изтънчено заведение или сервитьори с бели якички!На нас ни трябва обстановка,която да ни харесва,хора ,които да са любезни и музика,която да ни вдига настроението.Имало е и сбивания,но повярвайте,че никой не е набит просто ей така..там тарикати много,ама след като пийнат повечко...и все се намира по някой келеш да си развали сам празника,затова има и по "тарикати" от  него и става скандала.....А колкото до собственика..много е ниско да обсъждаш някой,без да го познаваш..аз също не го познавам лично,но мога да заявя,че е страхотен човек и лично на мен много ми харесва..Винаги когато сме там играем кой където свари,на маси,на столове..под маси..и никой, никога не ни  е направил забележка за просташкото ни поведение,затова ходим отново и отново...И за да не бъда обвинена в простащина и чалгаджийство,ще вмъкна само,че съм с висше обр. и два езика...но това не ме прави куха или скучна...обичам да се забавлявам и харесвам това заведение..И като завършек искам да добавя само това..Дръж се ресторант"Бунара",защото на 29.12 ще пометем всички...Наздраве....и Весела Нова Година...
Борислав…
подкрепя мнението
Написано на 30 декември 2012 16:30 ч.

Хе хеее, гледам че бая се изписало по темата. Честно казано не съм очаквал такава активност.

Сега, г-н Г.Атанасов, доколкото разбирам Вие сте собственика (или един от собствениците) на тази кръчма. Твърдите, че сте прочел какво съм писал!? Ами ако е така защо тогава  да идвам и да споделям какъв е проблема!!!??? Кое от моите оплаквания не Ви е ясно та да искате чак да идвам и да Ви го кажа „на живо”?

Излъгахте ни с куверта – НЕЩО НЕЯСНО!? Или сега и Вие ще кажете не е имало нищо такова!?

Провалихте ни празника – НЕЩО НЕЯСНО!?

За една счупена чаша (по невнимание, а не заради КАЧВАНЕ ПО МАСАТА!) – скандал като че ли заведението ще пропадне заради тая чаша  НЕЩО НЕЯСНО!?

За една бира по сто пъти трябва да вдигам ръка към сервитьорката, която въпреки че ме вижда се прави на ударена – НЕЩО НЕЯСНО!?

Носят ми изветряла бира, която Вашата „ЕЛИТНА” кръчма отказва да поеме като разход – НЕЩО НЕЯСНО!?

И пр. и пр.

Сега виждам че и още празници сте проваляли. Горкия МАХ! 8-ми март има всяка година, но ВЕДНЪЖ СЕ СТАВА НА 50 ГОДИНИ!!! И точно сега се сещам да попитам философите, които обясняваха че предварителното поръчване на менюто се правело за УДОБСТВО НА КЛИЕНТА, е господа философи създадохте ли УДОБСТВО на МАХ? И тук ли има нещо неясно г-н Атанасов, ще карате ли МАХ да идва на място да Ви се обяснява?

Е, за всичко това да се случи във Вашата кръчма (и да не се случи в други кръчми!) кой според Вас, г-н АТАНАСОВ, носи най-голямата отговорност?  Сервитьорите с мизерните заплати ли, г-н Атанасов!?  Готвачите ли!?  Г-н Атанасов, кучето скача според тоягата и рибата се вмирисва от главата! Ако това Вие като собственик не сте го разбрал досега... ми съжалявам, но не ми се сърдете, че нямам добро впечатление за Вас като собственик на кръчма. А и тези поговорки (много верни във Вашия случай!) не съм ги измислил аз – сърдете се на народа!

 

Г-жо/це Цвети Иванова,  по-хубава „реклама”  на кръчмата Бунара от тази, която Вие направихте с вашия пост досега не е имало в тази тема. Това обаче не означава че няма да има!!! Позволете ми обаче най-смирено да Ви обърна внимание, че притежанието на диплом за завършено висше образование и владеенето на два или повече езика е само предпоставка, но не и непременно задължително условие човек да е интелигентен. Във Вашия случай като че ли тези две неща (висше и езици) не са оказали някакво особено влияние върху интелектуалното Ви състояние, иначе щяхте да знаете, че ЧЕРВЕНИЯ палец (нагоре) означава, че сте съгласна с мнението на автора на темата, в случая с мен -  а.к.а. Б. Василев!

Весели празници!

Красимир
не подкрепя мнението
Написано на 8 февруари 2013 11:02 ч.

Лично аз,ще кажа че "Свети Георги" е по-добър избор,поне според мен (то също е в надежда и е много близо до метро станцията ! А по мнението на господинчото ! Момче виж сега, значи по 1 случай,не трябва да се прави трагедия,нито да се вади име ! Не мога да разбера,работа ли си нямате ? Няма с кого да си пишете ли,та тук пишете романи ?! ОК,съгласен съм,че да се прецака празник,не е приятно ! Много неща не са приятни и много неща се случват ! Дори и да е така както казваш,пак ще кажа случват се и такива неща,дори и при най-добрите ! Мога да кажа само,че заведението си заслужава супер много и със сигурност един много,ама много добър избор ! Така че,не се опитвай да налагаш своето мнение на другите,както и да убеждаваш хората в лошо мнение за заведението ! А и щях да забравя,капаро винаги се оставя при резервация при такива случаи,а и менюто също така се избира какво да бъде,разбира се и самите салати ;) Явно не излизаш повече от 1 път на 2 годни по такива заведения или просто си лице на конкурентно заведение !!!

подкрепя мнението
Написано на 15 юни 2013 11:32 ч.
bunara e smotana kra4ma daje i ciganki sa servitiorki poiskaha da si plata predi da sm si tragnal 6ibana rabota abe prostotiq mnogo mnogo zleee
Никола …
подкрепя мнението
Написано на 8 декември 2013 08:24 ч.
Тове е най-ужасната кръчма в София!
някой
Написано на 28 август 2014 19:10 ч.
Дива бесна чалга и цигания. Маанета и простотия.
подкрепя мнението
Написано на 12 септември 2014 02:43 ч.
Веднъж съм влизал там и нищо не ми хареса .И от години повече не съм стъпвал и няма да стъпя.Да не говорим за редовните пиянски изцепки огласяващи квартала към 2-3 часа през ноща.
Anti-village
подкрепя мнението
Написано на 1 октомври 2014 12:32 ч.
Живея в непосредствена близост до въпросното място и чувайки бясната селска "музика" нямам никакво намерение да влизам там. Всяка вечер побои, простотии, пиянски изцепки. Заведението може да се хареса единствено на чалгари, с нулев коефициент на интелигентност. Очаквам позитивни мнение относно кръчмата от младежи на по 16-20 години, разбираемо, искат да се забавляват, но да гледаш хора на зряла възраст да посещават подобни мероприятия, където повечето въртят кючеци по масите е меко казано унизително и жалко. И тези хора възпитават деца.. ;)
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Ресторант Бунара в Надежда ни провали празника